Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot

Kopfoto Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot

Baby Sanna

04 augustus 2017

Bij Patty en Gerrit uit Swifterbant is een baby'tje geboren! Een meisje met de vrolijke naam Sanna. 1,5 jaar geleden fotografeerden wij ze op hun bruiloft tussen de tulpenvelden, nu had ik twee trotse ouders voor de lens. Hun hond Frey (misschien bekend als de hond met trouwring op zijn neus voor de mensen die ons showalbum hebben gezien) lag languit in zijn mand. Zo lag hun nieuwe spruit ook in de armen van opa die net op bezoek was.

Toen we naar boven gingen wilde de hond graag bij de gezelligheid zijn en dacht even dat het kleedje dat werd neergelegd voor hem bedoeld was. Sorry Frey, tijden zijn veranderd. Sanna werd op het kleedje gelegd en sliep na wat rekken en strekken meteen door. Na wat foto's werd het tijd voor wat afwisseling en verhuisden we naar haar gezellige minty kamer. Natuurlijk kwam Frey ook even kijken :-)
Sanna kreeg haar voeding en werd daarna langzaam wakker. Papa en mama knuffelde lekker met haar terwijl ik foto's van ze maakte. Het ging die twee erg goed af, leuk om ze nu als ouders te zien. Sanna, ik wens jou een fijn onbezorgd leven. Mint, de themakleur van de bruiloft van je ouders, kleurt mooi bij je ogen! Oh, en bij de bewerkte foto's zitten nog schattige huilfoto's, die komen op jouw bruiloft misschien nog naar boven voor het versterken van een ABC-tje :-) Liefs, Hiske
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot
Fotograaf in Swifterbant voor babyshoot


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Voor deze baby lifestyle fotoshoot reed ik naar Alphen in Brabant want daar ligt de prachtige waterplas 't Zand. Deze keer geen pasgeboren baby maar een baby die al kan zitten, breed kan lachen, kan genieten van de bomen en geïnteresseerd naar een hond kan kijken. Meet deze gezellige cuty Edyn, 8 maanden oud en volop bezig met ontdekken.....
lees verder →
Portretfoto van 4 kinderen op een boomstronk in de duinen

Fotoshoot op locatie bij de Loonse en Drunense Duinen

Heerlijk dit weer! Perfect voor een gezellige fotoshoot op locatie. De Loonse en Drunense Duinen die je vanuit Drunen, Waalwijk en Udenhout kan benaderen is er erg geschikt voor. Deze keer had ik de opdracht om een foto voor opa en oma te maken, wat zullen ze trots zijn op hun kleinkinderen.....
lees verder →
Kopfoto Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg

Lifestyle babyshoot in Geertruidenberg

Met Selina en Robin hadden we een afspraak voor een zwangerschapshoot genoteerd staan, een afspraak die niet door kon gaan omdat Jayce prematuur geboren werd. Op de dag van zijn geboorte zette zijn moeder de zwangerschapsshoot om in een babyshoot. En zo werd er een afspraak gemaakt op die ene zondag toen het zo sneeuwde. het sneeuwde zo erg dat wij simpelweg de brug naar Geertruidenberg niet eens konden nemen zonder terug te glijden! Maar op 23 december was het een makkie en opende Selina de deur met op haar arm Jaycn die mij met een grote lach aankeek.....
lees verder →