Loveshoot in Brabant met je hond, gezellig!

Scroll naar beneden

Michelle & Raymond

22 april 2018

Michelle en Raymond namen hun hond Flynn mee naar hun loveshoot. Dus dat betekend dat we nog een fotomodel erbij hebben :-) Gezellig! We hadden die ochtend om 9 uur afgesproken bij natuurgebied Surae in Dorst. Ze hadden er al een fietstocht opzitten die ochtend om Flynn een beetje af te matten.

Bij de eerste foto waren wij al onder de indruk van deze lieve Golden retriever. Hij moest ergens gaan zitten en dat deed hij zo geduldig en ontspannen! De beloning achteraf vond hij eigenlijk niet nodig en liep daarna weer naast zijn baasjes. We zijn richting de waterplas gelopen en hebben tussendoor foto's gemaakt met en zonder Flynn die dan geduldig wachtte.

Maar toen die waterplas in zicht kwam werd het wel wat moeilijker omdat het een echte waterrat is. Maar Raymond en Michelle gaven er niet meteen aan toe; we wilden nog een paar foto's maken zonder dat hij nat op de foto zou gaan. De brokken voor de beloning gingen nu wat sneller richting Flynn :-) Maar nadat hij echt zijn best had gedaan mocht hij het water in. Hij genoot zichtbaar van het koele water. Wel verdiend!

Raymond en Michelle gaan in september trouwen en waren al een heel eind met regelen. De uitnodigingen moesten nog wel gestuurd worden en daar wilden ze een foto van deze ochtend voor gebruiken. Volgens ons zit er wel iets tussen dat geschikt is :-) Raymond en Michelle, wij wensen jullie nog veel plezier bij het organiseren van jullie dag. Tot september!
Stelletje staan tegen een boom bij Surae in Dorst
Loveshoot in Brabant
Loveshoot reportage foto in Dorst bij Surae.
Reportagefoto van een verliefd stel in een bos.
Loveshoot in Brabant
Verlovings reportage foto in Dorst bij Surae.
Golden retriever in de water plas bij natuurgebied Surae.
Golden Retriever spat verliefd stel nat bij boom.
Loveshoot in Brabant
Loveshoot in Brabant
368

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →