Loveshoot in Brabant met je hond, gezellig!

Scroll naar beneden

Michelle & Raymond

22 april 2018

Michelle en Raymond namen hun hond Flynn mee naar hun loveshoot. Dus dat betekend dat we nog een fotomodel erbij hebben :-) Gezellig! We hadden die ochtend om 9 uur afgesproken bij natuurgebied Surae in Dorst. Ze hadden er al een fietstocht opzitten die ochtend om Flynn een beetje af te matten.

Bij de eerste foto waren wij al onder de indruk van deze lieve Golden retriever. Hij moest ergens gaan zitten en dat deed hij zo geduldig en ontspannen! De beloning achteraf vond hij eigenlijk niet nodig en liep daarna weer naast zijn baasjes. We zijn richting de waterplas gelopen en hebben tussendoor foto's gemaakt met en zonder Flynn die dan geduldig wachtte.

Maar toen die waterplas in zicht kwam werd het wel wat moeilijker omdat het een echte waterrat is. Maar Raymond en Michelle gaven er niet meteen aan toe; we wilden nog een paar foto's maken zonder dat hij nat op de foto zou gaan. De brokken voor de beloning gingen nu wat sneller richting Flynn :-) Maar nadat hij echt zijn best had gedaan mocht hij het water in. Hij genoot zichtbaar van het koele water. Wel verdiend!

Raymond en Michelle gaan in september trouwen en waren al een heel eind met regelen. De uitnodigingen moesten nog wel gestuurd worden en daar wilden ze een foto van deze ochtend voor gebruiken. Volgens ons zit er wel iets tussen dat geschikt is :-) Raymond en Michelle, wij wensen jullie nog veel plezier bij het organiseren van jullie dag. Tot september!
Stelletje staan tegen een boom bij Surae in Dorst Loveshoot in Brabant Loveshoot reportage foto in Dorst bij Surae. Reportagefoto van een verliefd stel in een bos. Loveshoot in Brabant Verlovings reportage foto in Dorst bij Surae. Golden retriever in de water plas bij natuurgebied Surae. Golden Retriever spat verliefd stel nat bij boom. Loveshoot in Brabant Loveshoot in Brabant
368

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)....
lees verder →
Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.....
lees verder →