Loveshoot in Brabant met je hond, gezellig!

Scroll naar beneden

Michelle & Raymond

22 april 2018

Michelle en Raymond namen hun hond Flynn mee naar hun loveshoot. Dus dat betekend dat we nog een fotomodel erbij hebben :-) Gezellig! We hadden die ochtend om 9 uur afgesproken bij natuurgebied Surae in Dorst. Ze hadden er al een fietstocht opzitten die ochtend om Flynn een beetje af te matten.

Bij de eerste foto waren wij al onder de indruk van deze lieve Golden retriever. Hij moest ergens gaan zitten en dat deed hij zo geduldig en ontspannen! De beloning achteraf vond hij eigenlijk niet nodig en liep daarna weer naast zijn baasjes. We zijn richting de waterplas gelopen en hebben tussendoor foto's gemaakt met en zonder Flynn die dan geduldig wachtte.

Maar toen die waterplas in zicht kwam werd het wel wat moeilijker omdat het een echte waterrat is. Maar Raymond en Michelle gaven er niet meteen aan toe; we wilden nog een paar foto's maken zonder dat hij nat op de foto zou gaan. De brokken voor de beloning gingen nu wat sneller richting Flynn :-) Maar nadat hij echt zijn best had gedaan mocht hij het water in. Hij genoot zichtbaar van het koele water. Wel verdiend!

Raymond en Michelle gaan in september trouwen en waren al een heel eind met regelen. De uitnodigingen moesten nog wel gestuurd worden en daar wilden ze een foto van deze ochtend voor gebruiken. Volgens ons zit er wel iets tussen dat geschikt is :-) Raymond en Michelle, wij wensen jullie nog veel plezier bij het organiseren van jullie dag. Tot september!
Stelletje staan tegen een boom bij Surae in Dorst
Loveshoot in Brabant
Loveshoot reportage foto in Dorst bij Surae.
Reportagefoto van een verliefd stel in een bos.
Loveshoot in Brabant
Verlovings reportage foto in Dorst bij Surae.
Golden retriever in de water plas bij natuurgebied Surae.
Golden Retriever spat verliefd stel nat bij boom.
Loveshoot in Brabant
Loveshoot in Brabant
368

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life | Waalwijk

Day In The Life | Waalwijk

Een Day In The Life in Waalwijk op een zonnige vrijdag in maart. Situatie: Deano had er een ochtend school op zitten, Mayra was een beetje moe van het oefenen op school die week, Silvan deed zijn middagdutje, papa zou bijna thuiskomen van zijn werk en mama maakte fruit klaar. Gewoon de alledaagse dingen maar daarom juist zo bijzonder en het fotograferen waard!....
lees verder →