Familie fotoshoot in Heusden

Scroll naar beneden

Heusden

24 juni 2018

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)

Versterkt door opa en oma zijn we Heusden ingegaan. Het leek wel een familie uitje! Michael en ik maakten de foto's, opa was er om gek te doen voor de kinderen, oma voor het vasthouden van de jassen en het uitlachen van opa. Een sterk team al zegt ik het zelf!

Maar het viel niet mee om deze 4 op de foto te zetten. Linda en Richard deden het perfect maar Denzo en Livai zagen het nut er niet zo van in. Keek de ene dan keek de andere de andere kant op. Na wat spelen op de trap van het stadhuis kwam toch het moment! Ik weet niet wat opa achter ons deed maar het was erg grappig volgens mij. De foto voor dit jaar is weer gemaakt en de foto van drie jaar terug kan vervangen worden.

Tot volgend jaar!
Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden Familie fotoshoot in Heusden
392

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →