Familie fotoshoot in Heusden

Scroll naar beneden

Heusden

24 juni 2018

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)

Versterkt door opa en oma zijn we Heusden ingegaan. Het leek wel een familie uitje! Michael en ik maakten de foto's, opa was er om gek te doen voor de kinderen, oma voor het vasthouden van de jassen en het uitlachen van opa. Een sterk team al zegt ik het zelf!

Maar het viel niet mee om deze 4 op de foto te zetten. Linda en Richard deden het perfect maar Denzo en Livai zagen het nut er niet zo van in. Keek de ene dan keek de andere de andere kant op. Na wat spelen op de trap van het stadhuis kwam toch het moment! Ik weet niet wat opa achter ons deed maar het was erg grappig volgens mij. De foto voor dit jaar is weer gemaakt en de foto van drie jaar terug kan vervangen worden.

Tot volgend jaar!
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
392

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de Efteling

Familie fotoshoot in de Efteling

Gaan jullie als familie een paar dagen naar de Efteling dan is dat een leuke kans om als familie een fotoshoot te regelen. Vooral omdat de complete familie dan een paar dagen samen is wat meestal zelden voorkomt. Maar ook omdat de Efteling een fijne beleving is en met foto's een mooie herinnering ontstaat voor iedereen. En het hoeft niet in het pretpark, het kan ook bij Bosrijk of Het Loonsche Land, de vakantieparken van de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!....
lees verder →