Familie fotoshoot in Heusden

Scroll naar beneden

Heusden

24 juni 2018

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)

Versterkt door opa en oma zijn we Heusden ingegaan. Het leek wel een familie uitje! Michael en ik maakten de foto's, opa was er om gek te doen voor de kinderen, oma voor het vasthouden van de jassen en het uitlachen van opa. Een sterk team al zegt ik het zelf!

Maar het viel niet mee om deze 4 op de foto te zetten. Linda en Richard deden het perfect maar Denzo en Livai zagen het nut er niet zo van in. Keek de ene dan keek de andere de andere kant op. Na wat spelen op de trap van het stadhuis kwam toch het moment! Ik weet niet wat opa achter ons deed maar het was erg grappig volgens mij. De foto voor dit jaar is weer gemaakt en de foto van drie jaar terug kan vervangen worden.

Tot volgend jaar!
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
Familie fotoshoot in Heusden
392

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)....
lees verder →
Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →