Een gezellige vriendinnen fotoshoot

Scroll naar beneden

28 oktober 2018

In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.

Deze groep met vriendinnen waren samen gekomen voor een vrijgezellenfeest. Ze hadden er al een ochtend op zitten en waren nu belandt bij het volgende stukje dagbesteding, de fotoshoot. De aanstaande bruid kwam blanco bij mij aan maar omdat ik een camera vasthield wist ze al meteen wat er ging gebeuren. Ze had er meteen zin in. Langzaam liepen we de heuvel op zodat de zwangere dames ons bij konden houden en op de berg werd het al meteen gezellig.

Tijdens de shoot heb ik de hele groep op de foto gezet, iedereen los met de aanstaande bruid en groepjes die bij elkaar horen. De tijd vloog voorbij en al snel was het tijd voor het volgende avontuur. Volgens mij ging het een gezellige lange dag worden met die meiden.
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
Een gezellige vriendinnen fotoshoot
447

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →