Een gezellige vriendinnen fotoshoot

Scroll naar beneden

28 oktober 2018

In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.

Deze groep met vriendinnen waren samen gekomen voor een vrijgezellenfeest. Ze hadden er al een ochtend op zitten en waren nu belandt bij het volgende stukje dagbesteding, de fotoshoot. De aanstaande bruid kwam blanco bij mij aan maar omdat ik een camera vasthield wist ze al meteen wat er ging gebeuren. Ze had er meteen zin in. Langzaam liepen we de heuvel op zodat de zwangere dames ons bij konden houden en op de berg werd het al meteen gezellig.

Tijdens de shoot heb ik de hele groep op de foto gezet, iedereen los met de aanstaande bruid en groepjes die bij elkaar horen. De tijd vloog voorbij en al snel was het tijd voor het volgende avontuur. Volgens mij ging het een gezellige lange dag worden met die meiden.
Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot
447

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →