Een gezellige vriendinnen fotoshoot

Scroll naar beneden

28 oktober 2018

In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.

Deze groep met vriendinnen waren samen gekomen voor een vrijgezellenfeest. Ze hadden er al een ochtend op zitten en waren nu belandt bij het volgende stukje dagbesteding, de fotoshoot. De aanstaande bruid kwam blanco bij mij aan maar omdat ik een camera vasthield wist ze al meteen wat er ging gebeuren. Ze had er meteen zin in. Langzaam liepen we de heuvel op zodat de zwangere dames ons bij konden houden en op de berg werd het al meteen gezellig.

Tijdens de shoot heb ik de hele groep op de foto gezet, iedereen los met de aanstaande bruid en groepjes die bij elkaar horen. De tijd vloog voorbij en al snel was het tijd voor het volgende avontuur. Volgens mij ging het een gezellige lange dag worden met die meiden.
Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot
447

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life reportage | Oosterhout

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot thuis in Rijen

Babyshoot thuis in Rijen

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!....
lees verder →