Een gezellige vriendinnen fotoshoot

Scroll naar beneden

28 oktober 2018

In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.

Deze groep met vriendinnen waren samen gekomen voor een vrijgezellenfeest. Ze hadden er al een ochtend op zitten en waren nu belandt bij het volgende stukje dagbesteding, de fotoshoot. De aanstaande bruid kwam blanco bij mij aan maar omdat ik een camera vasthield wist ze al meteen wat er ging gebeuren. Ze had er meteen zin in. Langzaam liepen we de heuvel op zodat de zwangere dames ons bij konden houden en op de berg werd het al meteen gezellig.

Tijdens de shoot heb ik de hele groep op de foto gezet, iedereen los met de aanstaande bruid en groepjes die bij elkaar horen. De tijd vloog voorbij en al snel was het tijd voor het volgende avontuur. Volgens mij ging het een gezellige lange dag worden met die meiden.
Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot Een gezellige vriendinnen fotoshoot
447

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →
Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Joyce en Bas verwachten half augustus hun eerst kindje en wilden de zwangerschap graag gefotografeerd hebben. De locatie werd Landgoed Bosch & Duin en Joyce was toen 35 weken zwanger. Het is altijd afwachten hoe fit de zwangere vrouw is maar ze nam ferme stappen de zandheuvel op!....
lees verder →