Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Scroll naar beneden

Sofie

16 mei 2019

De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.

We hadden al om 9 uur in de ochtend afgesproken bij De Roestelberg in Kaatsheuvel. En niet alleen de mama van Sofie kwam uit de auto gestapt, ook papa was erbij! Het leek haar toch leuker als hij ook op de foto's zou staan en daar geef ik haar ook gelijk in. Zo kon ik ook foto's van het gezin maken; iets wat niet echt vaak gedaan wordt naast een paar selfies. Sofie keek mij lachend aan terwijl ze door papa naar de eerste plek werd gedragen. Eenkennig is ze niet want al snel vond ze het ook niet erg om alleen te zitten. Sofie vindt zand ook niet vervelend aan haar handen. Thuis speelt ze er al veel mee en het zand van de duinen vond ze nog mooier. Na een tijdje vond ze het zitten op schoot minder want mevrouw wilde met haar handen in het zand. Kruipen en ontdekken. Nadat ik flink wat foto's had met papa en mama, alleen met mama en alleen met papa vond ze het wel genoeg. Om toch even bezig te zijn werd de bellenblaas tevoorschijn gehaald uit mama's tas. Die doen het altijd goed! Maar er zat nog wat in de tas: Een ballon met een 1 want sofie is ook bijna jarig. Ook dit was even erg leuk, zeker hoe papa steeds de ballon terug moest geven.

Sofie het was leuk om je met papa en mama op de foto te zetten en ik wens je een leuke eerste verjaardag toe!
Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant
463

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Eindhoven

Familie fotoshoot in Eindhoven

De familieshoot van deze familie uit Eindhoven werd bijna 2 jaar geleden door de dochters aan hun jarige moeder gegeven. Doordat er tweemaal een familie uitbreiding op komst was vond deze shoot nu pas plaats. Met 2 kleinkinderen rijker hadden we afgesproken bij de Philips Pluktuin in Eindhoven.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Fotoshoot van een jong gezin | Bergeijk

Ilse en Niels zijn trotse ouders geworden van baby Ties! Ze hadden al vroeg laten weten dat ze een babyshoot zouden willen als de kleine geboren zou zijn. Heel erg leuk want bij dit stel hebben we ook de bruiloft gefotografeerd. En kijk ze nu eens, 3 jaar later een prachtig huis dat ze zelf gebouwd hebben en een schat van een baby.....
lees verder →