Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Scroll naar beneden

Sofie

16 mei 2019

De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.

We hadden al om 9 uur in de ochtend afgesproken bij De Roestelberg in Kaatsheuvel. En niet alleen de mama van Sofie kwam uit de auto gestapt, ook papa was erbij! Het leek haar toch leuker als hij ook op de foto's zou staan en daar geef ik haar ook gelijk in. Zo kon ik ook foto's van het gezin maken; iets wat niet echt vaak gedaan wordt naast een paar selfies. Sofie keek mij lachend aan terwijl ze door papa naar de eerste plek werd gedragen. Eenkennig is ze niet want al snel vond ze het ook niet erg om alleen te zitten. Sofie vindt zand ook niet vervelend aan haar handen. Thuis speelt ze er al veel mee en het zand van de duinen vond ze nog mooier. Na een tijdje vond ze het zitten op schoot minder want mevrouw wilde met haar handen in het zand. Kruipen en ontdekken. Nadat ik flink wat foto's had met papa en mama, alleen met mama en alleen met papa vond ze het wel genoeg. Om toch even bezig te zijn werd de bellenblaas tevoorschijn gehaald uit mama's tas. Die doen het altijd goed! Maar er zat nog wat in de tas: Een ballon met een 1 want sofie is ook bijna jarig. Ook dit was even erg leuk, zeker hoe papa steeds de ballon terug moest geven.

Sofie het was leuk om je met papa en mama op de foto te zetten en ik wens je een leuke eerste verjaardag toe!
Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant
463

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsfotografie in de natuur

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Roxanne is zwanger! Een prachtige ronde buik is het bewijs ervan en omdat het iets bijzonders is wilde ze graag een zwangerschapsshoot. Het grappig is dat ze al op internet had rondgekeken voor een fotograaf en toen later bedacht dat haar bruidsfotograaf ook zwangerschappen fotografeert. ;-)....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)....
lees verder →