background

Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Sofie

16 mei 2019


De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.

We hadden al om 9 uur in de ochtend afgesproken bij De Roestelberg in Kaatsheuvel. En niet alleen de mama van Sofie kwam uit de auto gestapt, ook papa was erbij! Het leek haar toch leuker als hij ook op de foto's zou staan en daar geef ik haar ook gelijk in. Zo kon ik ook foto's van het gezin maken; iets wat niet echt vaak gedaan wordt naast een paar selfies. Sofie keek mij lachend aan terwijl ze door papa naar de eerste plek werd gedragen. Eenkennig is ze niet want al snel vond ze het ook niet erg om alleen te zitten. Sofie vindt zand ook niet vervelend aan haar handen. Thuis speelt ze er al veel mee en het zand van de duinen vond ze nog mooier. Na een tijdje vond ze het zitten op schoot minder want mevrouw wilde met haar handen in het zand. Kruipen en ontdekken. Nadat ik flink wat foto's had met papa en mama, alleen met mama en alleen met papa vond ze het wel genoeg. Om toch even bezig te zijn werd de bellenblaas tevoorschijn gehaald uit mama's tas. Die doen het altijd goed! Maar er zat nog wat in de tas: Een ballon met een 1 want sofie is ook bijna jarig. Ook dit was even erg leuk, zeker hoe papa steeds de ballon terug moest geven.

Sofie het was leuk om je met papa en mama op de foto te zetten en ik wens je een leuke eerste verjaardag toe!


Fotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant
463

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Day In The Life fotoshoot bij een familie uitje

Deze familie had wat te vieren! De ouders waren 40 jaar getrouwd, en dit bracht hen bij IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst. En omdat ze niet van poseren houden kozen ze voor een 'Day In The Life' reportage. Of beter gezegd, een 'Moment Of The Day' reportage. Terwijl zij genoten van het samen zijn bracht ik de momenten zonder te poseren in beeld.....
lees verder →
Kopfoto Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

Ongedwongen fotoshoot in het gouden uur

1 van de mooiste momenten op een dag qua natuurlijk licht is tijdens het gouden uur; ofwel de avond zon. En omdat Daniƫlle als fotografe ook weg is van dit licht hadden we een fotoshoot in de avond gepland. Eigenlijk rond bedtijd van hun zoontje Guus maar dat zou geen probleem zijn.....
lees verder →
Fotoshoot bij de Rhoonse Grienden .

Loveshoot op een prachtige buitenlocatie

Sanne en Maurice gaan in november trouwen en wilden vooraf nog graag een loveshoot. Deze fotoshoot bracht ons bij de Rhoonse Grienden. Dit zijn vochtige akkers vol met knotwilgen. Sommige delen staan 2 keer per etmaal onder water door eb en vloed. Een bijzonder natuurgebied net onder Rotterdam die ik nog nooit gezien had. Voor Sanne en Maurice nog bijzonderder.......
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02