background

Fotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant

Sofie

16 mei 2019

De mama van Sofie wilde papa op zijn verjaardag verrassen met foto's van hun dochtertje. Mijn agenda zit in deze maanden snel vol in de weekenden maar omdat ze doordeweeks konden was er die week nog plaats. Wat mooi uitkwam want de papa van Sofie was al bijna jarig.

We hadden al om 9 uur in de ochtend afgesproken bij De Roestelberg in Kaatsheuvel. En niet alleen de mama van Sofie kwam uit de auto gestapt, ook papa was erbij! Het leek haar toch leuker als hij ook op de foto's zou staan en daar geef ik haar ook gelijk in. Zo kon ik ook foto's van het gezin maken; iets wat niet echt vaak gedaan wordt naast een paar selfies. Sofie keek mij lachend aan terwijl ze door papa naar de eerste plek werd gedragen. Eenkennig is ze niet want al snel vond ze het ook niet erg om alleen te zitten. Sofie vindt zand ook niet vervelend aan haar handen. Thuis speelt ze er al veel mee en het zand van de duinen vond ze nog mooier. Na een tijdje vond ze het zitten op schoot minder want mevrouw wilde met haar handen in het zand. Kruipen en ontdekken. Nadat ik flink wat foto's had met papa en mama, alleen met mama en alleen met papa vond ze het wel genoeg. Om toch even bezig te zijn werd de bellenblaas tevoorschijn gehaald uit mama's tas. Die doen het altijd goed! Maar er zat nog wat in de tas: Een ballon met een 1 want sofie is ook bijna jarig. Ook dit was even erg leuk, zeker hoe papa steeds de ballon terug moest geven.

Sofie het was leuk om je met papa en mama op de foto te zetten en ik wens je een leuke eerste verjaardag toe!

Fotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-BrabantFotoshoot buiten op locatie in Noord-Brabant
463

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familieshoot in Oisterwijk

Familieshoot in Oisterwijk

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderen

Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotoshoot | Oisterwijk

Newborn fotoshoot | Oisterwijk

De ouders van baby Elin wilden een fotoshoot waarbij er niet teveel geposeerd hoefde te worden, maar vooral eentje waarbij er door de foto's een mooie herinnering zou ontstaan aan de prille babytijd. Het werd een leuke shoot waarbij Elin al haar kunnen liet zien. :-)....
lees verder →