background

Newborn fotoshoot met grote broer

Baby Kensi met broer Jaymz

13 september 2020


Kijk Jaymz hier eens met zijn kleine zusje Kensi! We begonnen de fotoshoot met een flesje en dat was een taak die hij wel wilde doen. Vol concentratie begon hij ermee maar even later zat hij volop te kletsen en ik vind zijn expressie daarbij geweldig om te zien! :-)

Ik moet het eerste kind nog tegenkomen dat de hele fles zal geven, dus ook Jaymz had het na 5 minuten ook wel gezien en ging aan de Lego. De verwachting was dat Kensi na het flesje in slaap zou vallen maar ze begon juist wakker rond te kijken. Met heldere ogen keek ze recht in de lens en poseerde nog gezellig met haar mama, pama en broer. Kortom, ze hing de ideale baby uit. Op haar kamertje kwam Jaymz op een 'geweldig' idee; zijn zusje rondrijden in een poppenwagen die op haar kamertje stond. Zijn moeder liet zien dat ze daar toch echt te groot voor was. Ok, dan hop naar zijn slaapkamer om even zijn hoogslaper te laten zien waar zijn zusje voor het slapen gaan even bij komt liggen. Dat is een van de rituelen voor het slapen gaan. Een ander ritueel is ook een groepshug en die werd tijdens de fotoshoot ook even voorgedaan. Dat is nu een foto vol samengebundelde liefde.

Wendy en Ilona, erg leuk om jullie voor de 2e keer met een klein wonder te mogen fotograferen. Veel geluk samen! X


Newborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broerNewborn fotoshoot met grote broer
548

Bekijk ook eens mijn andere blogjes