background

Fotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamen

02 oktober 2021


Nog een keer samen naar dat plekje waar je vroeger als kind kwam. Waar je rende, de radslag leerde, als gezin wandelde en mooie herinneringen aan over hebt gehouden. Dat werd de locatie waar Ester met haar ouders, broer en zus en kinderen een fotoshoot wilde. Nog een keer samen naar die speciale plek met fijne herinneringen, Landgoed Duno bij Doorwerth.

De kopfoto die je ziet was ook een van mijn eerste foto's. Je mist de ouders op de foto, die waren er wel hoor maar die waren al vooruit gelopen. Ze zijn gewoon erg ondernemend en zelfstandig! Al snel was mij duidelijk dat iedereen het goed kon vinden met elkaar. Tijdens een kleine wandeling liepen de neven met aanhang achteraan de groep en hadden het onderling erg gezellig. Toen we bij de ouders aankwamen maakte ik de eerste foto van de hele familie samen, de oudste van de familie trots in het midden.

De locatie had ook een mooie brug gemetseld met kiezelstenen, ik dacht even dat ik in het buitenland was toen ik het zag! Een fijne plek om verschillende combinaties te fotograferen. En aan het eind scheen de zon ook nog door de bomen die plekjes van herfst vertoonde. Voor niets zorgen gemaakt over het weer. Het werd een fijne shoot met deze familie, hun foto's zijn weer up-to-date op hun plekje waar ze vroeger veel kwamen :-)


Fotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamenFotoshoot op een locatie waar ze vroeger veel kwamen
590

Bekijk ook eens mijn andere blogjes