Header Fotoshoot met een jong gezin | Oisterwijk

Fotoshoot met een jong gezin | Oisterwijk

Arlette, Robbert en Elin

04 juli 2022


Elin is grote zus geworden en haar zusje heet June! En ik heb thuis nog even foto's terug gekeken omdat ik die bos met haren bij Elin mij niet meer kon herinneren. Maar ik was er bij de eerste foto al achter dat ze echt op elkaar lijken. Babyfoto's zijn altijd grappig om terug te kijken, je herkent het gezichtje er al snel in terug.

Toen ik binnenkwam werd Elin net voorgelezen op de bank. Ze wist dat ik zou komen en had haar "fotoshoot-kleren" aan zei ze. June lag bij haar moeder in de armen maar werd gedurende het voorlezen wat onrustiger want het werd tijd voor een voeding vond ze. Terwijl ze die opdronk ging Elin samen met haar vader met de DUPLO spelen. Er werd vol concentratie een hoge toren gebouwd. Papa zorgde voor de hoge stenen, Elin zorgde voor de aanvoer van de blokken. Het werd een kleurrijke hoge wankele toren met duikplankjes.

Arlette en ik gingen alvast naar boven zodat ik June alleen op bed kon fotograferen, iets dat ze minder leuk vond zonder haar moeder dicht bij haar. Maar al snel kwam haar grote zus er al aan, die wilde ook op het grote bed en vond het ook wel leuk om haar even vast te houden. Kijk die foto nou waar ze haar armen al helemaal in de juiste houding heeft om haar zus te ontvangen! June kreeg een paar kusjes maar toen ze wat onrustiger werd vond Elin het ook wel genoeg. Haar zusje kreeg nog het restje van haar fles en het zou perfect zijn als ze er gezellig bij zou komen zitten. Haha, kinderen van twee en rustig zitten waar wij ze zouden willen; echt niet! Lekker plat op je buik op bed liggen is veel leuker.

Samen een boekje lezen vinden kleine kinderen altijd leuk, en zo zat even later het gezin op het grote bed de verhalen van Dikkie Dik te lezen. Daarna werd het tijd om te slapen voor June. Samen brachten ze haar naar bed, een gezellig momentje. Het was weer een fijne shoot met dit gezin waarbij Elin het verloop ervan in haar handen had, geheel parallel met haar leeftijd :-)


Fotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | OisterwijkFotoshoot met een jong gezin | Oisterwijk
630

Bekijk ook eens mijn andere blogjes