background

Day In The Life fotoshoot in Waalwijk

Rian Mark en Kids

04 augustus 2022


Bij dit gezin zie ik niet alleen de kinderen elk jaar groeien, ik zie de tuin ook steeds grotere en sterkere planten krijgen. Oké, de pompoen mocht de moestuin van Rian eigenlijk niet overnemen maar pompoensoep is ook lekker. En in die achtertuin vol met planten waren ook weer hun kinderen aan het spelen. Ik had voor de derde keer een fotoshoot bij dit gezin in de tuin. Bas was zijn babyhaar kwijt en Axel heeft een ouder koppie gekregen.

Tijdens deze shoot laat ik iedereen zijn ding doen zodat je een leuk beeld krijgt van hoe het leven toen was. Ondertussen zijn er ook tradities ontstaan tijdens deze fotoshoot. Zo speelt de hangmat een rol, worden er zandijsjes gegeten en verkocht, wordt er gefietst, bellengeblazen en het element water mag zéker niet ontbreken. Deze keer was de hangmat minder in trek bij de kids. Spelen wilden ze en niet hangen. Hop de zandbak in om ijsjes te maken en de zandgaafmachines flink te laten werken. Al snel werd er water in het spel gebracht want een gietertje water bij het zand zorgt voor betere ijsjes en het betere graafwerk. Even later liepen de kids als brandweermannen door de tuin met grappige watercontainers op hun rug en waterpistolen waar ze het water ver weg mee konden spuiten. Ideaal om te tuin mee te sproeien maar natuurlijk ook om papa en mama mee nat te maken. Het was weer een dolle boel in die achtertuin!

Weer veel leuke momentjes bij dit gezin vastgelegd. Hiervan moest ik thuis eerst nog even bijkomen, maar ik denk hun zelf ook. ;-)


Day In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in WaalwijkDay In The Life fotoshoot in Waalwijk
636

Bekijk ook eens mijn andere blogjes