Fotoshoot met je vriendinnenFotoshoot met vriendinnen
Op de foto samen met je vriendinnen, je bff's, je soulmates, je 'besties'! Wie wil dat nu niet? Een leuk cadeau, als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of gewoon zomaar: Het is altijd een gezellige boel met je vriendinnen. En natuurlijk is een fotoshoot met 2'en of 3'en ook erg leuk om te doen! Ik heb het hier nu over vriendinnen, maar ook de heren zijn welkom met hun 'homies' en hun bro's!

Op welke locaties kan een fotoshoot met vriendinnen plaats vinden?

Een vriendinnen fotoshoot kan bijna overal plaats vinden. Zo hebben jullie misschien een favoriete stad of zoeken jullie liever een rustiger plekje op in de natuur. Maar ook een stoere industriële setting is erg geschikt. Houd er wel rekening mee dat jullie genoeg ruimte moeten hebben als de groep groot is.

Hoe een fotoshoot met vriendinnen verloopt

Het zal een gezellig shoot worden en zeker niet te serieus! Een shoot duurt ongeveer een uur en in die tijd zorg ik voor afwisselde foto’s. Ik fotografeer jullie als groep maar mochten jullie daarnaast nog andere combinaties willen doe ik dat natuurlijk ook.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden. Iedereen van de vriendinnen kan inloggen om de foto’s te bekijken, alleen is verstandig als één persoon de favoriete foto’s van iedereen op deze pagina doorstuurt naar mij.

contact


Fotoshoot met vriendinnen

Vriendinnen fotoshoot in Breda

Fotoshoot met vriendinnen

Fotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendag

Fotoshoot met vriendinnen

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant