Fotoshoot met je vriendinnen

Fotoshoot met vriendinnen

Op de foto samen met je vriendinnen, je bff's, je soulmates, je 'besties'! Wie wil dat nu niet? Een leuk cadeau, als onderdeel van een vrijgezellenfeestje of gewoon zomaar: Het is altijd een gezellige boel met je vriendinnen. En natuurlijk is een fotoshoot met 2'en of 3'en ook erg leuk om te doen! Ik heb het hier nu over vriendinnen, maar ook de heren zijn welkom met hun 'homies' en hun bro's!

Op welke locaties kan een fotoshoot met vriendinnen plaats vinden?

Een vriendinnen fotoshoot kan bijna overal plaats vinden. Zo hebben jullie misschien een favoriete stad of zoeken jullie liever een rustiger plekje op in de natuur. Maar ook een stoere industriële setting is erg geschikt. Houd er wel rekening mee dat jullie genoeg ruimte moeten hebben als de groep groot is.

Hoe een fotoshoot met vriendinnen verloopt

Het zal een gezellig shoot worden en zeker niet te serieus! Een shoot duurt ongeveer een uur en in die tijd zorg ik voor afwisselde foto’s. Ik fotografeer jullie als groep maar mochten jullie daarnaast nog andere combinaties willen doe ik dat natuurlijk ook.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden. Iedereen van de vriendinnen kan inloggen om de foto’s te bekijken, alleen is verstandig als één persoon de favoriete foto’s van iedereen op deze pagina doorstuurt naar mij.

contact


Vriendinnen tijdens een fotoshoot.

Vriendinnen fotoshoot in BredaLinda gaat binnenkort trouwen en haar vriendinnen hadden op de vrijgezellendag een fotoshoot in Breda geregeld. Het bleef niet bij 1 dag; ze hadden het vrijgezellenfeest namelijk verdeeld over twee dagen! Ze namen het er van :-)Fotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendag

Fotoshoot met vriendinnen op een vrijgezellendagIn oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Fotoshoot met vriendinnen in BrabantJoëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!