Trash the Dress reportageTrash the Dress
Jullie trouwdag is voorbij en het is tijd om een keuze te gaan maken voor je trouwjurk. Stop je hem in een plastic zak in de kledingkast? Bewaar je hem voor jullie dochter? Of wil je een keer iets geks doen met je jurk? Een stukje paardrijden door een veld, een duik in een natuurplas, samen paintballen of een gevecht met modder of howli powder, hoe gekker hoe leuker.

Hoe verloopt een Trash the dress?

Het beste kan je jouw trouwjurk al aan hebben als er geen omkleedmogelijkheden zijn. Vergeet geen schone kleding mee te nemen en denk aan een grote zak waar de trouwjurk in kan na de fotoshoot. Je kan een trash the dress alleen doen maar samen met je man zorgt het voor meer plezier. Jullie hebben een leuke tijd, ik zorg dat het vast gelegd wordt.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

contact


Trash the Dress

Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwater

Trash the Dress

Trash the dress fotoshoot in Brabant