Trash the Dress reportage

Trash the Dress

Jullie trouwdag is voorbij en het is tijd om een keuze te gaan maken voor je trouwjurk. Stop je hem in een plastic zak in de kledingkast? Bewaar je hem voor jullie dochter? Of wil je een keer iets geks doen met je jurk? Een stukje paardrijden door een veld, een duik in een natuurplas, samen paintballen of een gevecht met modder of howli powder, hoe gekker hoe leuker.

Hoe verloopt een Trash the dress?

Het beste kan je jouw trouwjurk al aan hebben als er geen omkleedmogelijkheden zijn. Vergeet geen schone kleding mee te nemen en denk aan een grote zak waar de trouwjurk in kan na de fotoshoot. Je kan een trash the dress alleen doen maar samen met je man zorgt het voor meer plezier. Jullie hebben een leuke tijd, ik zorg dat het vast gelegd wordt.

Hoe ontvangen wij de fotobestanden?

Binnen 3 weken heb ik jullie foto’s bewerkt en ontvangen jullie de inlog gegevens voor de persoonlijke pagina. Op deze afgeschermde pagina staan minimaal 50 foto’s waaruit jullie de favoriete foto’s kunnen kiezen. Deze zet ik dan voor jullie klaar zodat ze via dezelfde pagina gedownload kunnen worden.

contact


Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwater

Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterEen leeg zwembad, een vrolijk bruidspaar in de vorm van Jolinde en Dirk (al ruim een maand gelukkig getrouwd) en een camera die onder water kan. De ingrediënten voor een superleuke onderwater Trash the Dress shoot! Oké het was vroeg en best fris maar hier werd al lang naar uitgekeken. Bovendien wa...Trash the dress fotoshoot in Brabant

Trash the dress fotoshoot in BrabantAlice mailde ons al voor hun bruiloft dat ze graag een trash the dress fotoshoot wilde na de bruiloft. Voor ons was het de eerst keer maar wij gingen de uitdaging graag aan. Al keek haar oma haar vragend aan toen ze op de trouwdag hoorde wat ze wilde gaan doen met haar jurk.