background

Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden

Stichting Earlybirds: Yari

06 mei 2015


Ik (Hiske) heb mijzelf begin april 2015 als fotograaf aangemeld bij stichting Earlybirds. Deze stichting verzorgt fotoshoots van prematuur geboren baby's en alle fotografen werken op vrijwillige basis voor deze stichting. De eerste baby die ik mocht vastleggen was Yari, die met 29 weken geboren is.

Yari lag in het Bernhoven ziekenhuis in Uden op de couveuse afdeling. Omdat dit de eerste keer was dat ik een prematuur kindje fotografeerde was ik wel een klein beetje nerveus. Maar alles ging goed en heb ik voor de ouders van Yari een mooie herinnering op de gevoelige plaat kunnen zetten.

Het was erg mooi om te zien dat Yari eventjes uit de couveuse mocht en dat hij lekker vertroeteld werd door zijn ouders. Natuurlijk is het belangrijkste dat het goed gaat met Yari en ik wens hem en zijn ouders veel kracht toe. Dat Yari een grote en sterke jongen mag worden!!


Fotografe voor Stichting Earlybirds in UdenFotografe voor Stichting Earlybirds in UdenFotografe voor Stichting Earlybirds in UdenFotografe voor Stichting Earlybirds in UdenFotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
148

Stichting Earlybirds: Yari's adresjes

Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl