Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Yari

06 mei 2015

Ik (Hiske) heb mijzelf begin april 2015 als fotograaf aangemeld bij stichting Earlybirds. Deze stichting verzorgt fotoshoots van prematuur geboren baby's en alle fotografen werken op vrijwillige basis voor deze stichting. De eerste baby die ik mocht vastleggen was Yari, die met 29 weken geboren is.

Yari lag in het Bernhoven ziekenhuis in Uden op de couveuse afdeling. Omdat dit de eerste keer was dat ik een prematuur kindje fotografeerde was ik wel een klein beetje nerveus. Maar alles ging goed en heb ik voor de ouders van Yari een mooie herinnering op de gevoelige plaat kunnen zetten.

Het was erg mooi om te zien dat Yari eventjes uit de couveuse mocht en dat hij lekker vertroeteld werd door zijn ouders. Natuurlijk is het belangrijkste dat het goed gaat met Yari en ik wens hem en zijn ouders veel kracht toe. Dat Yari een grote en sterke jongen mag worden!!
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
148

Stichting Earlybirds: Yari's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Fotograaf Den Bosch voor Stichting Earlybirds

Voor deze fotoreportage reed ik naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in Den Bosch. Siep was overgeplaatst van het Radbout Ziekenhuis en lag nu dichter bij huis. Dit mannetjes was geboren met een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen en dit alles zonder enige verklaarbare reden. Gelukkig deed hij het meteen erg goed en krijgt nu alle verzorging om goed aan te sterken.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.....
lees verder →