Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Yari

06 mei 2015

Ik (Hiske) heb mijzelf begin april 2015 als fotograaf aangemeld bij stichting Earlybirds. Deze stichting verzorgt fotoshoots van prematuur geboren baby's en alle fotografen werken op vrijwillige basis voor deze stichting. De eerste baby die ik mocht vastleggen was Yari, die met 29 weken geboren is.

Yari lag in het Bernhoven ziekenhuis in Uden op de couveuse afdeling. Omdat dit de eerste keer was dat ik een prematuur kindje fotografeerde was ik wel een klein beetje nerveus. Maar alles ging goed en heb ik voor de ouders van Yari een mooie herinnering op de gevoelige plaat kunnen zetten.

Het was erg mooi om te zien dat Yari eventjes uit de couveuse mocht en dat hij lekker vertroeteld werd door zijn ouders. Natuurlijk is het belangrijkste dat het goed gaat met Yari en ik wens hem en zijn ouders veel kracht toe. Dat Yari een grote en sterke jongen mag worden!!
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
Fotografe voor Stichting Earlybirds in Uden
148

Stichting Earlybirds: Yari's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →