Header Lieve woorden

Lieve woordenFoto van Frank

Frank

We hebben ontzettend genoten van de fotoshoot. De sfeer was relaxed en er werd goed meegedacht. Met een super mooi resultaat !
Foto van Laura

Laura

We hebben een hele leuke en professionele familie fotoshoot gehad op de locatie. Er werd rekening gehouden met kleine kids en de foto's zien er onwijs mooi, licht en kleurrijk uit.
Foto van Anja

Anja

De fotos waren super mooi van onze 2e fotoshoot bij Hiske. (De 1e keer waren ze ook al zo leuk!) Jullie Momenten Fotografie is zeker een aanrader voor een leuke, gezellige fotoshoot met een mooi resultaat.
Foto van Christel

Christel

Zeer goede ervaring met deze fotografe. Ze reageert snel op mail/ telefoon. Heeft met ons meegedacht dmv ideeën en tips. Hele mooie fotoreportage van de familie. Zeer fijne samenwerking dus een echte aanrader
Foto van Loes

Loes

Leuke vrolijke fotograaf die erg haar best doet de mooiste foto’s te maken, maar ook open stond voor ideeën vanuit ons. Wij zijn erg blij met de resultaten en hebben alle foto’s gekocht voor een mooie prijs. Helemaal tevreden!?
Foto van Milou

Milou

Hiske is een hele fijne fotograaf! Er was een ontspannen sfeer tijdens de shoot met onze familie (ook met jonge kinderen). Ze gaf duidelijke aanwijzingen en is prettig in contact. Vlot bewerkt. En vooral: prachtige foto's! Zo mooi, dat we alles hebben afgenomen. Ontzettend bedankt.
Foto van Kathleen

Kathleen

Hiske maakte prachtige foto's van onze familie van 26 personen, waar veel beweging en expressie in zit, en wat een lol hebben we gehad tijdens het maken ervan:-). Van harte aanbevolen dus!
Foto van Serge

Serge

Hiske is een fijne vrouw. Daardoor voelde ik me erg op mijn gemak tijdens de fotoshoot. Ze ziet alle mooie plekjes voor het maken van de beste foto's. De bewerkte foto's zijn super mooi geworden. Zowel kleur als zwart/wit! Bedankt Hiske en ik zal je zeker aanbevelen bij familie, vrienden en collega's ?.
Foto van Jade

Jade

Communicatie vooraf verliep heel vlot. Een last minute wijziging qua datum was ook geen enkel probleem. We hadden (en vooral mijn zoon) onmiddellijk een heel goed gevoel bij Hiske. Was een heel aangename en professionele shoot. Ze wist goed wat ze deed en ging heel goed om met mijn zoon. De foto’s waren heel snel allemaal klaar en beschikbaar. Wij vinden de foto’s ook echt top. Bedankt Hiske !
Foto van Nathalie

Nathalie

Bij de meest bijzondere momenten in het leven is Hiske onze fotograaf geweest en wat zijn we elke keer weer blij met het resultaat! Naast dat ze prachtige foto's maakt, is Hiske ook heel aardig en stelt ze iedereen op hun gemak. Wij zullen dan ook zeker vaker haar nog gaan vragen om ons gezin vast te leggen.
Foto van Eunice

Eunice

Fijne en betrouwbare fotograaf. Komt afspraken na en levert foto’s snel en netjes af. Super!
Foto van Marijke

Marijke

Hiske heeft laatst familiefoto’s van ons gemaakt. Je door haar laten fotograferen is een feestje! Zij heeft een hele prettige, ontspannen maar vakkundige manier van werken. Op vlotte en authentieke wijze wist zij onze familie (en de diverse gezinnen) prachtig vast te leggen. Super blij met de prachtige foto’s van ons allemaal! Hiske is fijn om er bij te hebben en echt een aanrader!1 2 3