Header Lieve woorden

Lieve woordenFoto van Eunice

Eunice

Fijne en betrouwbare fotograaf. Komt afspraken na en levert foto’s snel en netjes af. Super!
Foto van Marijke

Marijke

Hiske heeft laatst familiefoto’s van ons gemaakt. Je door haar laten fotograferen is een feestje! Zij heeft een hele prettige, ontspannen maar vakkundige manier van werken. Op vlotte en authentieke wijze wist zij onze familie (en de diverse gezinnen) prachtig vast te leggen. Super blij met de prachtige foto’s van ons allemaal! Hiske is fijn om er bij te hebben en echt een aanrader!
Foto van Mariska

Mariska

Hiske heeft familiefoto's gemaakt tijdens onze vakantie bij De Beekse Bergen. Hiske is een fijn en ontspannen persoon. Ondanks dat de kleintjes er niet veel zin in hadden hebben we een scala aan varianten kunnen maken in relaxte sfeer. Ik raad Hiske zeker aan. Mooie ontspannen foto's. Duidelijke en snelle communicatie, oplevering tijdig volgens afspraak.
Foto van Jeniffer

Jeniffer

Tijdens onze familie vakantie, met Hiske een familieshoot bij efteling bosrijk gedaan. Ontzettend aardige, lieve vrouw en fijn in de omgang. En wat een mooie foto's!! Zoveel mooi's dat een selectie kiezen uit alle foto's onmogelijk bleek haha. Gelukkig was dit ook geen probleem. Absoluut een aanrader:)
Foto van Stijn

Stijn

Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Jullie Momenten Fotografie! ... en dat zijn er inmiddels al een paar. Hiske weet telkens weer de hele familie - inclusief hond - mooi en sprekend vast te leggen ... iedereen is op het gemak. In haar handelen is ze open, kundig en ervaren ... dat merk je. Ook de communicatie en overdracht is tot in de puntjes verzorgd. Wij zijn dan ook dik tevreden over Jullie Momenten Fotografie!
Foto van Dianne

Dianne

De shoot met Hiske was onwijs leuk, ontspannen en gezellig! Ze is heel flexibel, rustig en weet goed hoe ze iedereen leuk en relax op de foto krijgt zonder dat het onnatuurlijk voelt. De tijd vloog voorbij en de resultaten zijn prachtig! Echt super blij mee!
Foto van Rian

Rian

We doen al jaren elk jaar een gezinsfotoshoot met Hiske, nadat Hiske en Michael ook onze bruiloft hebben gefotografeerd. Elke keer weer fantastische foto's, waarop we met zijn allen te zien zijn hoe wij zijn!
Foto van Joy

Joy

Betere fotograaf ga je niet vinden. We hebben meerdere shoots geboekt over de jaren en het resultaat is iedere keer weer prachtig. Hiske laat je op je gemak voelen, het voelt niet geforceerd, ze neemt de tijd en levert ook nog eens fantastisch werk. Super kwaliteit! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
Foto van Selina

Selina

In een woord: Geweldig! We hebben kennis gemaakt met Hiske en Michael op onze trouwdag en waren zo verliefd op de foto's die ze daar hadden gemaakt dat we daarna nog steeds met regelmaat een shoot inplannen om zo prachtige momenten te vereeuwigen op foto. Hiske weet precies de plaatjes te maken zonder dat je er zelf bij na hoeft te denken. Voor de kwaliteit foto's die geleverd worden is de prijs echt super! Inmiddels hebben wij de volgende shoot al weer ingepland en kunnen niet wachten die resultaten weer te zien!
Foto van Debby

Debby

Een geweldige ervaring. Familieshoot gedaan. Heel erg blij met het resultaat. Zelfs de allerkleinsten krijgt ze spontaan op de foto. Top fotograaf.
Foto van Carla

Carla

Hiske is snel en makkelijk te bereiken. Denkt mee in oplossingen en houdt zich aan de gemaakte afspraken. De fotoshoot ging erg natuurlijk en Hiske weet iedereen op een ontspannen manier op de foto te krijgen. De bewerking van de foto’s was binnen een week gebeurt en heeft een handige manier van het delen van de foto’s. Erg tevreden met de resultaten en een dikke aanrader dus.
Foto van Desiree

Desiree

Hiske is echt een topper, en zo geduldig en lief. Ze weet van elk moment een mooi plaatje te maken. Echt als je mooie (foto) momenten wilt hebben, ben je hier in goede handen. Ook de service en het meedenken als het bijvoorbeeld super warm weer is doet ze fantastisch. Dank je wel, we zijn ontzettend blij met de mooie foto's!1 2