Header Lieve woorden

Lieve woordenfoto van Joy

Joy

Betere fotograaf ga je niet vinden. We hebben meerdere shoots geboekt over de jaren en het resultaat is iedere keer weer prachtig. Hiske laat je op je gemak voelen, het voelt niet geforceerd, ze neemt de tijd en levert ook nog eens fantastisch werk. Super kwaliteit! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
foto van Selina

Selina

In een woord: Geweldig! We hebben kennis gemaakt met Hiske en Michael op onze trouwdag en waren zo verliefd op de foto's die ze daar hadden gemaakt dat we daarna nog steeds met regelmaat een shoot inplannen om zo prachtige momenten te vereeuwigen op foto. Hiske weet precies de plaatjes te maken zonder dat je er zelf bij na hoeft te denken. Voor de kwaliteit foto's die geleverd worden is de prijs echt super! Inmiddels hebben wij de volgende shoot al weer ingepland en kunnen niet wachten die resultaten weer te zien!
foto van Debby

Debby

Een geweldige ervaring. Familieshoot gedaan. Heel erg blij met het resultaat. Zelfs de allerkleinsten krijgt ze spontaan op de foto. Top fotograaf.
foto van Carla

Carla

Hiske is snel en makkelijk te bereiken. Denkt mee in oplossingen en houdt zich aan de gemaakte afspraken. De fotoshoot ging erg natuurlijk en Hiske weet iedereen op een ontspannen manier op de foto te krijgen. De bewerking van de foto’s was binnen een week gebeurt en heeft een handige manier van het delen van de foto’s. Erg tevreden met de resultaten en een dikke aanrader dus.
foto van Desiree

Desiree

Hiske is echt een topper, en zo geduldig en lief. Ze weet van elk moment een mooi plaatje te maken. Echt als je mooie (foto) momenten wilt hebben, ben je hier in goede handen. Ook de service en het meedenken als het bijvoorbeeld super warm weer is doet ze fantastisch. Dank je wel, we zijn ontzettend blij met de mooie foto's!
foto van José

José

Ik zou 10 sterren geven als dat zou kunnen! Het was een hele fijne ervaring om onze gezinsshoot door Hiske te laten doen! Vooral met een klein kind van 2,5 kunnen dit soort dingen al snel vervelend zijn voor het kindje zelf. Door Hiske hebben we de shoot als zeer ontspannen ervaren en voelde niets gemaakt. Ze leid je door een aantal situaties heen waardoor je verschillende invalshoeken krijgt en elke foto anders is. Hierbij is er ook alle ruimte voor initiatief van het kind. Ook als deze even een pauze nodig heeft. En het resultaat mag er ook zeer zeker zijn! Prachtige fotos waar je geen keuze uit kan maken. Samengevat een aanrader!
foto van Karlinda

Karlinda

8 jaar geleden heeft Hiske onze bruiloft vastgelegd en elk jaar op onze trouwdag wordt het prachtige fotoboek dat ze heeft gemaakt er weer bij gepakt om te genieten. Omdat we zo tevreden waren, hebben we haar een paar jaar geleden weer gevraagd voor een fotoshoot van mijn zus en mij plus onze kids. Wat een geweldige spontane foto's, het plezier bij de kinderen spatte er vanaf! Nog een reden om weer bij haar terug te komen, deze keer een paar weken geleden voor een fotoshoot van ons gezin. Twee pubers die er niet heel veel zin in hadden, maar toch heeft Hiske fantastische foto's van ze weten te maken. Het was ook zo gebeurd, fijn voor de kids ;-) Er waren zoveel mooie foto's bij dat we niet konden kiezen en we ze allemaal maar gekocht hebben. Een herinnering voor het leven! Wat een vakvrouw is Hiske, ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
foto van Marieke

Marieke

Hiske heeft voor ons de foto’s van de earlybirds reportage gemaakt. Heel fijn en rustig, niks gemaakt of geposeerd gewoon de momenten gepakt hoe ze op dat moment waren. Heel warm en liefdevol.
foto van Marly

Marly

Afgelopen zondag foto's gemaakt van ons met ons kleine meisje van 8 maanden. Het was een relaxte shoot die voor mijn gevoel als vanzelf ging met een super mooi resultaat! We kunnen niet kiezen welke we op moeten hangen.
foto van Corinda

Corinda

Ik was op zoek naar een vorm om mijn kinderen een mooie herinnering mee te geven. Iets over ons gezinsleven samen. Een Day in the life reportage zou dit kunnen verwezenlijken. Het resultaat was verbluffend. Hiske heeft 'onze' zondagochtend ontroerend en pakkend op beeld gezet. Ik herken zoveel zaken op de foto's. De emotie bij de jongste als hij verliest tijdens een spelletje, tot de energie van de jongens met ballen en ballonnen in en buiten het huis. Gewoon hoe ons leven is, inclusief het gebruik van schermpjes en het samenzijn tijdens de lunch. Prachtige, scherpe foto's die echt een Day in our life weergeven. Ik heb voor mijn zoontjes een album ervan gemaakt en zal deze, als ze groot zijn, aan ze geven. Deze reportage is mij enorm dierbaar, maar ik denk dat je het moet ondergaan om te begrijpen hoe waardevol dit is. Als je dus op zoek bent naar een uniek cadeau voor jezelf en je gezin dan is dit echt een geschenk!
1
2