Header Mijn fotoreportages

Mijn fotoreportages

Zwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse Duinen

Wat leuk, een bruidspaar van ons verwacht een kleintje! Deze zwangerschap wilden ze vastleggen en kozen voor de Loonse duinen bij avondlicht. En dat licht was er die avond, al leek het er even op dat de zon zich niet zou laten zien.

Fotoreportage in de Efteling | Kaatsheuvel

Ik mocht weer een fotoshoot doen op een van mijn favoriete plekken, namelijk in de wonderlijke wereld van de Efteling. Deze keer geen familieshoot, maar een loveshoot van een Engels stel dat deze kant op kwam voor hun huwelijksreis. Ze zijn echte Eftelingliefhebbers, want ze komen er regelmatig. Tijdens hun bezoek voelen ze zich altijd even in een andere wereld, een wereld vol fantasie. Zo ontvluchten ze even de echte wereld.

Day in the Life fotoreportage Safari Resort | Hilvarenbeek

Deze reeks foto's laat goed zien wat voor beelden je krijgt als ik een Day in the Life fotoreportage fotografeer. Al heet het "Day in the Life", normaal fotografeer ik niet een hele dag van jullie leven maar een stukje, 2 of 3 uur is meer dan genoeg om een gedeelte van jullie leven vast te leggen. Een fotoshoot waarbij jullie mij gewoon moeten vergeten en jullie doen wat jullie normaal ook zouden doen. Waardevolle foto's waarbij je later precies kan zien hoe iedereen was en deed. Foto's die verhalend en dynamisch zijn. Echte uitdrukkingen en houdingen. Een shoot die ik bij jullie thuis kan doen, zeker als je nog kleine kinderen hebt maar ook als een familie samenkomt. Zo als deze familie op het Safri resort in Hilvarenbeek.

Zwangerschap fotoshoot in de herfst | Loonse en Drunense duinen

Nathalie is zwanger van hun tweede kindje. De zwangerschap van haar eerste had ik ook gefotografeerd en dat mannetje was er nu ook bij. Deze shoot hadden we toen in de Loonse en Drunense duinen gedaan, al was het toen lente. Deze foto’s zijn anders met al de herfstkleuren en het bijzijn van dit vrolijke mannetje Viktor. Als fotograaf is het natuurlijk heel erg leuk om kinderen na een tijdje weer te fotograferen. Bij de laatste fotoshoot met hem was hij pas een paar weken oud.

Fotoshoot in een boomgaard

Dit stel was ceremoniemeester bij 1 van onze bruiloften en om ze te bedanken heeft het bruidspaar hun een fotoshoot cadeau gedaan. Leuk! Dit stel ken ik dan alleen van het ceremoniemeesterschap waar ze de hele bruiloft druk in de weer zijn maar nu mag ik hun volledige aandacht hebben :-) Nouja, volledige aandacht...met de aanwezige kinderen moet ik toch de aandacht verdelen. Dianne was tijdens de bruiloft zwanger maar de kleine is ondertussen geboren en kan zelfs al lief lachen!

Ontspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezin

Met dit gezin ging ik naar de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel voor een ontspannen fotoshoot. Ik heb ze al een paar keer achter elkaar elk jaar gefotografeerd maar dat was toen in hun mooie achtertuin. Deze keer kozen we voor de duinen voor een andere setting. Echter was ik vergeten dat ik de laatste keer in hun tuin al flink moest rennen om ze te fotograferen... 😊

Babyfotografie bij een jong gezin in Tilburg

Ik neem jullie mee naar Tilburg waar baby Mees geboren is; broertje van Sef. Hun papa en mama ken ik van hun bruiloft omdat ik samen met Michael deze bruiloft in 2018 gefotografeerd heb. Tussendoor heb ik ze ook nog gefotografeerd tijdens familie shoots waar Sef toen nog een kleien manneke was. Maar nu is hij grote broer!

Loveshoot met hond in de Loonse duinen

Als een bruidspaar aan de camera wil wennen of als ze foto's nodig hebben voor hun uitnodigingen boeken ze een fotoshoot bij ons. Normaal doet Hiske alle portret fotoshoots maar bij een shoot met een bruidspaar komt Michael mee. Dan leren wij en het toekomstig bruidspaar elkaar meteen beter kennen en elkaar weer even zien na de eerste kennismaking is ook erg leuk omdat er dan meer bekend is over de trouwdag. Een mooie gelegenheid om die nog een beetje te bespreken.

Loveshoot met een beetje regen

Dit stel gaat in augustus trouwen en wilde voor die datum nog een loveshoot. En zoals het weer zich deze zomer gedraagt, zo gedroeg het zich ook deze avond: Zon, regen en dreigende luchten. Nog dezelfde dag had ik contact met ze gehad of we het door moesten laten gaan en de knoop werd op het laatst doorgehakt; we gingen er voor!

Katten fotografie

Ik kreeg een appje van het baasje van Storm en Speedy of ik foto's kon maken van hun. Dat leek mij meteen een leuke opdracht! Eigenlijk was dit de eerste keer dat ik een fotoshoot deed waarbij ze echt de hoofdrol speelden. Op een bruiloft heeft het bruidspaar soms ook katten en fotografeer ik hun ook, maar bij deze shoot zou het echt om de katten moeten gaan.

Zwangerschapsfotografie-Brabant

Jenny en Alexander verwachten hun eerst kindje en wilden graag een zwangerschapsshoot in de avond. De locatie werd de Roestelberg in Kaatsheuvel want dit blijft een hele fijne plek voor foto's in de natuur. De eerste datum die wij hadden geprikt kwam te vervallen door het weer maar we hadden gelukkig weer snel een andere datum om ze te fotograferen.

Familie fotoshoot cadeau voor moeder

Deze moeder, die ook de naam oma mag dragen, werd op haar verjaardag verrast toen ze thuis kwam. Ze moest zich omkleden want ze had een fotoshoot met de familie cadeau gekregen en die shoot zou die middag plaatsvinden. Een fotoshoot met kinderen, kleinkinderen en honden. De hele familie zou die middag op de foto gaan op een fijn plekje in Rijen. En als je een moeder blij wil maken moet je dat met een fotoshoot doen, meestal hebben ze daar ook al heel lang om gevraagd.1 2 3 4 5 6 7