Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Eviënne

19 augustus 2015

Op 19 augustus heb ik Eviënne in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch voor Earlybirds gefotografeerd. Eviënne is geboren toen ze 30 weken en 6 dagen oud was. Een onverwachte geboorte omdat de moeder eigenlijk alleen naar het ziekenhuis ging omdat ze last had van harde buiken. Maar het verschil tussen de tijd op het parkeerkaartje en de geboorte van hun dochter is precies op de minuut 1 uur!

Precies op de dag dat Eviënne 4 weken is spreken wij af. Ze vertellen mij hoe het allemaal verlopen is in die vier weken. Na deze snelle geboorte hebben ze eigenlijk geen rust gehad om deze stap in het leven te verwerken. De zorgen over Eviënne namen het helemaal over. Ook krijgt Rianne het HELLP syndroom en kan ze niet voor kleine meid zorgen. In deze tijd heeft Bartjan voor zijn vrouw en kind gezorgd waarbij hij in het ziekenhuis kon overnachten. Gelukkig was Rianne weer opgeknapt en kon ze zelf ook meer voor haar dochter zorgen. En wat een schatje lag daar in het bedje! Ik kreeg voordat ik ging nog een kleine waarschuwing dat ze een eigen willetje heeft maar die had ze de nacht ervoor al verbruikt. Maar bij een eigen willetje hoort natuurlijk ook lekker blijven slapen als jij dat wil...en dat deed ze. Heel soms opende ze haar oogjes maar vond de camera niet interessant genoeg. We hebben met z'n drietjes naar dit kleine wondertje gekeken waarna ze even bij haar moeder op de borst heeft gelegen.

Daarna was het tijd voor de voeding. Ik zag bij Bartjan dat hij al veel voor de kleine had gezorgd omdat Rianne ziek was geweest. Meer dan bij andere vaders zag ik dat hij beslissingen nam en met zekerheid handelde. Volgens mij zijn zijn meiden in goede handen bij hem. :-) Woensdag reed ik nog langs het ziekehuis en vroeg mij af of Eviënne er nog zou liggen. Niet dus, ik kreeg het bericht dat ze thuis is! Als fotograaf voor Earlybirds is de ontmoeting altijd maar kort, maar vergeten doe ik deze baby's niet, dus heel fijn om te horen dat ze naar huis is. Ik wens jullie heel veel geluk samen!
Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne
179

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →