background

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Eviënne

Stichting Earlybirds: Eviënne

19 augustus 2015


Op 19 augustus heb ik Eviënne in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch voor Earlybirds gefotografeerd. Eviënne is geboren toen ze 30 weken en 6 dagen oud was. Een onverwachte geboorte omdat de moeder eigenlijk alleen naar het ziekenhuis ging omdat ze last had van harde buiken. Maar het verschil tussen de tijd op het parkeerkaartje en de geboorte van hun dochter is precies op de minuut 1 uur!

Precies op de dag dat Eviënne 4 weken is spreken wij af. Ze vertellen mij hoe het allemaal verlopen is in die vier weken. Na deze snelle geboorte hebben ze eigenlijk geen rust gehad om deze stap in het leven te verwerken. De zorgen over Eviënne namen het helemaal over. Ook krijgt Rianne het HELLP syndroom en kan ze niet voor kleine meid zorgen. In deze tijd heeft Bartjan voor zijn vrouw en kind gezorgd waarbij hij in het ziekenhuis kon overnachten. Gelukkig was Rianne weer opgeknapt en kon ze zelf ook meer voor haar dochter zorgen. En wat een schatje lag daar in het bedje! Ik kreeg voordat ik ging nog een kleine waarschuwing dat ze een eigen willetje heeft maar die had ze de nacht ervoor al verbruikt. Maar bij een eigen willetje hoort natuurlijk ook lekker blijven slapen als jij dat wil...en dat deed ze. Heel soms opende ze haar oogjes maar vond de camera niet interessant genoeg. We hebben met z'n drietjes naar dit kleine wondertje gekeken waarna ze even bij haar moeder op de borst heeft gelegen.

Daarna was het tijd voor de voeding. Ik zag bij Bartjan dat hij al veel voor de kleine had gezorgd omdat Rianne ziek was geweest. Meer dan bij andere vaders zag ik dat hij beslissingen nam en met zekerheid handelde. Volgens mij zijn zijn meiden in goede handen bij hem. :-) Woensdag reed ik nog langs het ziekehuis en vroeg mij af of Eviënne er nog zou liggen. Niet dus, ik kreeg het bericht dat ze thuis is! Als fotograaf voor Earlybirds is de ontmoeting altijd maar kort, maar vergeten doe ik deze baby's niet, dus heel fijn om te horen dat ze naar huis is. Ik wens jullie heel veel geluk samen!


Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  EviënneEarlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Eviënne
179

Stichting Earlybirds: Eviënne's adresjes

Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl