Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Tara & Elin

26 augustus 2016

Twee dingen vielen mij op bij deze Earlybirds aanvraag. Tara en Elin waren op 17 augustus geboren en ik zag dat hun grote zus van 3 ook op 17 augustus is geboren. Hoe toevallig (en leuk) is dat! En Tara en Elin waren geboren na een zwangerschap van 31 weken maar lagen in het JBZ in Den-Bosch. Normaal liggen daar kindjes die 32 weken zijn.

Bij binnenkomst vertelde hun moeder hoe het gegaan was. Ze was de 3de verjaardag van haar dochter aan het vieren toen ze last kreeg van krampen in haar buik. Met de gedachte "je kan beter voor niets komen dan te laat" is ze toch maar naar het ziekenhuis gegaan. Hier moest Ilse meteen blijven omdat de weeën waren begonnen. Ilse was toen 31 weken en moest naar Veldhoven overgebracht worden omdat ze daar betere voorzieningen hebben voor premature kindjes onder de 32 weken. De broeders van de ambulance stonden al aan haar bed maar ze kon niet meer overgebracht worden omdat ze volledige ontsluiting had. Zo zit je een verjaardag te vieren en een paar uur later beval je van een tweeling.

Tara is de kleinste van de twee maar doet het meteen heel erg goed. Elin heeft moeite met haar ademhaling en moet een paar dagen een CPAP. Omdat de tweeling het toch goed doen mogen ze in het JBZ blijven. Tijdens de fotoshoot wordt Elin door de verpleegkundige bij haar moeder gelegd. Vredig ligt ze bij haar moeder en wordt ze door papa en mama geknuffeld. Tara wordt door haar vader Merijn voorzichtig uit de couveuse gehaald en stopt halverwege even om haar een kus te geven voordat ze bij haar moeder en zusje wordt gelegd.
Daar ligt Ilse met een rijkdom op haar borst en geniet zichtbaar. Elin krijgt even later haar voeding en slaapt nog lekker verder. Tara is wakker en kijkt richting haar zus, wat ze ziet weet ik niet maar het trekt wel haar aandacht. Ja Tara, dat is je zusje Elin. Samen gaan jullie je ontwikkelen, ontdekken en beleven. Maar eerst moeten jullie samen aansterken in het ziekenhuis. Ilse en Merijn, het was mooi om jullie samen te zien met de tweeling, ik wens jullie samen veel geluk!
Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin Lifestyle fotograaf 's-Hertogenbosch | Stichting Earlybirds | Tara en Elin
240

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →