Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Scroll naar beneden

Carola & Marcel

30 december 2018

Een zwangerschapsshoot in Brabant met een stel die wij al in eerdere levensfases gefotografeerd hebben! Deze keer met hun lieve hond Odie en hun nog lievere zoontje Mathis. Mathis was zeker niet verlegen maar had wel 1 duidelijke wens: Dicht tegen papa aan blijven :-) En Odie...ach die was gewoon even lekker hond en rende rond achter de andere honden aan. Maar nog steeds goed luisteren naar de bazen als het even moest!

Alle fotoshoots die wij eerder gedaan hadden vonden plaats in het Liesbos, maar om een keer een andere omgeving te hebben zijn we naar de Cadettenkamp in Tetering gegaan. Een stuk duinen omringt met bossen; een onopvallend mooi stuk natuur in de buurt van Breda! De jassen werden aan een boom gehangen en zelfs Mathis deed daar stoer aan mee. Hij had het niet koud zei hij, al was de jas die hij tussendoor weer aanhad wel wat aangenamer. We hebben een kleine wandeling door het gebied gedaan om zo verschillende achtergronden te krijgen, maar wel rekening houdend met Carola. De fotoshoot was al een keertje verzet omdat ze echt rustiger aan moest doen. Niet dat ze daar zo goed in is, want tijdens de zwangerschap van Mathis ging het allemaal zo lekker ;-) Mathis dragen is dan ook een taak die Marcel op zich moest nemen, al werd er gehoopt dat hij ook een stukje zou lopen. De eikeltjes op de grond vond het mannetje wel interessant en daar moest hij toch echt voor op de grond staan om die goed te zoeken. En voor hij het eigenlijk door had liep hij tussen papa en mama in met in zijn hand het geraapte eikeltje.

De laatste foto was er een die mij erg leuk leek. Nagemaakt van een foto van drie jaar geleden, maar nu met Mathis erbij! Ze kijken nog precies hetzelfde :-) Carola, Marcel en Mathis, wat leuk om jullie weer te zien en wij wensen jullie heel veel liefde en geluk samen. X
Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant
436

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Zwangerschapsshoot en babyshoot in Soest

Deze keer een gecombineerde blog waarin ik de zwangerschap laat zien maar ook het wondertje dat er in zat. Nog binnen een week na de zwangerschapsshoot beviel Sabine van Lukas. Het is zo mooi om deze twee bijzondere tijden te mogen fotograferen bij een stel.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life reportage | Oosterhout

Day In The Life reportage | Oosterhout

Op een zondagmorgen vertrok ik naar Oosterhout om een gezin met twee jongens te fotograferen. De reportage over dit gezin begon die ochtend aan de ontbijttafel waar boterhammen met kaas en hagelslag als dagelijks ritueel gegeten werden. Ik heb een Masterclass over 'Day In The Life' reportages gevolgd en ik wilde alle geleerde punten toepassen!....
lees verder →