background

Loveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense Duinen

Daphne & Kristof

06 maart 2016


Wij hadden Daphne en Kristof een paar locaties opgegeven en zij kozen voor de Loonse en Drunense Duinen in Waalwijk. Geef ze eens ongelijk! Al hadden wij meteen te maken met flinke obstakels, de gigantische plassen die er lagen. Maar Daphne haalde daar haar schouders voor op en liet ons haar 4x4 laarzen zien. Niets zou haar stoppen ;-)

De bossen en duinen zagen er die dag heerlijk uit. Bij een felle zon moet je in dit gebied wegblijven maar met dit vochtige, bijna mistige weer, is het er prachtig. De ruwe boomstammen kleurden mooi op in het landschap maar ook Daphne en Kristof deden het goed op de foto. In juli gaan ze trouwen en dit was een leuke oefening voor ze. Al zal de omgeving anders zijn en ik denk dat Daphne op die dag haar 4x4 laarzen niet aan zal hebben. Maar ik verwacht dan geen grote modderige plassen. Wordt vervolgd dus!

PS De kopfoto is nu al 1 van onze favoriete foto's van 2016. Wat vinden jullie van de foto? Laat het ons onderaan weten!


Loveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense DuinenLoveshoot in Waalwijk | Loonsche en Drunense Duinen
210

Bekijk ook eens mijn andere blogjes