Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Minke & Benthe

14 januari 2017

Deze twee heerlijke propjes wilden volgens mij graag nog net in 2016 geboren worden en kozen daar de laatste dag van het jaar voor. Op 31 december werden Minke en Benthe geboren bij een draagtijd van 33 weken en 6 dagen. Helaas was dat te vroeg en moesten ze nog aansterken in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. De eerste afspraak was verzet omdat Minke een terugval had maar 3 dagen later ging het al beter. Zo goed zelfs dat ze beide geen sondevoeding meer krijgen!

Deze meiden hebben ook een grote broer Siem die een filmpje aan het kijken was maar ondertussen wel alles in de gaten hield. Hij gaat graag mee naar zijn zusjes en als er gehuild wordt komt hij te hulp. De ouders Wendy en Evert-Jan hadden een "ochtend-programmatje": In bad en daarna de fles. Ze vroegen of ik dat goed vond, nou helemaal prima natuurlijk, hoe meer verzorging des te leuker het is om te fotograferen. Minke en Benthe zijn erg moeilijk uit elkaar te houden dus om te weten wie wie is: Minke wordt tijdens de fotoshoot verzorgd door haar vader en Benthe door haar moeder ;-). Benthe is wat kleiner maar op de foto is dat moeilijk te zien.

Minke ging als eerste in bad. Dat koppie, zo heerlijk ontspannen! Ze vond het vooral prettig als ze alleen onder haar kin werd vastgehouden. Iets minder leuk vond ze het om er uit te komen. Benthe volgde en ondertussen zag ik hoe de ouders samenwerkten. Zeker de voorbereidingen zijn belangrijk omdat je even later beide een kindje in je armen hebt. Ook Benthe genoot van haar badje, al vond zij het prettiger om languit te liggen. Uit het badje gaan beviel haar ook niet zo goed. Maar even later zaten de ouders hun roze trots de fles te geven en dat maakte veel goed. Minke was daarna erg moe en viel in haar vaders armen in slaap. Benthe bleef nog even wakker en keek met grote ogen rond. Als afsluiter werden ze samen op bed gelegd, zo zoet!!! Benthe bleef haar zus maar aanstaren. Ook voor Siem was het leuk om ze zo te zien. De foto waarbij hij ze kusjes geeft en in elke hand een bolletje vast heeft vind ik zo snoezig.

Wendy, Evert-Jan en Siem, ik wens jullie heel veel geluk samen. Hopelijk mogen jullie ze snel in hun eigen bedje leggen.
Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe Lifestyle shoot Tilburg | Earlybirds | Minke en Benthe
265

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.....
lees verder →