Header Fotoreportage voor Stichting Earlybirds | Tilburg

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds | Tilburg

Indy

14 december 2021


Lieve Indy, lekker opgekruld in de couveuse, opende af en toe haar oogjes toen ik haar kwam bewonderen. Fijn dat ze al een beetje wakker werd want het was tijd voor haar opfrisbeurt; schone luier, wegen, veel knuffels en niet te vergeten een voeding.

Alles werd door haar ouders klaargezet bij de couveuse voor haar opfris wasje die ze helemaal prima vond verlopen. Ze kreeg wat crème voor haar droge mondje, die door haar ouders voor de grap lipgloss werd genoemd. Zo lief hoe ze daar haar lipjes bij tuitte! Daarna was het tijd voor een schone luier en wegen. Nou Indy komt goed aan en groeit dus goed.

Na het wegen werd ze door papa bij mama gelegd. Lekker strak in het shirt van mama om lekker te buidelen. Ze werd wel een beetje onrustig en greep regelmatig aan haar zuurstof buisjes. Ze had een knuffel met sliertjes die ze vast kan houden om dit tegen te gaan maar die pakt ze niet zo graag vast. Maar een speentje maakte haar rustiger en werd gretig in ontvangst genomen. Toch gaat natuurlijk niets boven een voeding. Deze kreeg ze via de sonde en langzaam viel ze bij mama in slaap. Heel goed gedaan Indy, zo groei je het snelst. Je eerste Kerst zal je in het ziekenhuis hebben maar in het nieuwe jaar mag je met papa en mama naar jullie nieuwe huis. Mama vertelde mij dat daar een heel mooi kamertje voor jou is!


Fotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | TilburgFotoreportage voor Stichting Earlybirds | Tilburg
611

Bekijk ook eens mijn andere blogjes