Header Zwangerschapsshoot in Tilburg

Zwangerschapsshoot in Tilburg

28 mei 2017
Op naar Tilburg voor een zwangerschapsshoot want Linda, mijn schoonzusje, is hoogzwanger en wilde dit samen met Richard en haar zoontje Denzo vastleggen. Reden voor deze datum was dat ik haar ook gefotografeerd had toen ze net zoveel weken zwanger was van Denzo. Toen waren ze nog met hun tweetjes, nog niet wetende hoe mooi hun leven zou gaan worden met Denzo.


Linda en ik hadden beide een foto in gedachten maar we wisten maar al te goed dat het ook niets kon worden. Een foto van hun silhouetten zou namelijk super zijn als Denzo een kusje op de buik van Linda zou geven. Maar voor een spekkie wilde hij dat toch wel een keer doen, nou twee keer zelfs en dat in 3 seconden! En wat een geluk voor ons, de foto zat er tussen! En al zat de foto er niet tussen, die spekkies zou hij natuurlijk toch wel krijgen omdat hij gedaan had wat er gevraagd werd. Oh en in elke hand 1, dat had hij van oma geleerd! :-) Daarna hebben we hem zijn ding laten doen en heb ik foto's gemaakt in de super stoere babykamer. Het bedje waar dadelijk mijn neefje in komt te liggen :-)

Voor wat afwisseling zijn we nog naar een bloemenveld gereden. Het was een prachtig veld waarbij de bloemen tot Denzo's oren kwamen maar hij vond het allemaal wel gezellig, zeker als je de lucht ingeworpen wordt!

Nu hopen wij eigenlijk op een vervolg, een silhouet van jullie viertjes. De lat wordt steeds hoger gelegd want of dat gaat lukken voor een spekkie in elke hand...
Zwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in TilburgZwangerschapsshoot in Tilburg
283

Bekijk ook eens mijn andere blogjes