Header Fotoshoot in een boomgaard

Fotoshoot in een boomgaard

Dianne en Joël
24 september 2023
Dit stel was ceremoniemeester bij 1 van onze bruiloften en om ze te bedanken heeft het bruidspaar hun een fotoshoot cadeau gedaan. Leuk! Dit stel ken ik dan alleen van het ceremoniemeesterschap waar ze de hele bruiloft druk in de weer zijn maar nu mag ik hun volledige aandacht hebben :-) Nouja, volledige aandacht...met de aanwezige kinderen moet ik toch de aandacht verdelen. Dianne was tijdens de bruiloft zwanger maar de kleine is ondertussen geboren en kan zelfs al lief lachen!


Normaal fotografeer ik bij mij in de buurt maar voor deze shoot heb ik een stukje gereden. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik dit in het hoogseizoen niet vaak zal doen anders krijg ik het niet gebolwerkt. De shoot bracht mij bij het Wiel van Bassa, in de buurt van Leerdam. Je zou zeggen dat je daar midden in de Betuwe zit met die fruitbomen maar de Betuwegrens gaat er net langs. Maar hoe dan ook, ik voelde mij geheel op een andere plek in Nederland. Het fruit hing er rijp aan de bomen en in de fruitgaarden stonden gezellige fruitkistjes. Joël had al een plekje uitgezocht, en na een klein stukje lopen stonden we op een rustig plekje tussen de appelbomen. Dat had hij goed uitgezocht! Het werd een gezellige shoot waarbij de oudste blaadjes zocht, appeltjes raapte en plukte. Hij kon hier lekker rondlopen en samen met zijn ouders ontdekken en knuffelen. De jongste vond het ook wel gezellig al moet ze natuurlijk nog wat ouder zijn om ook appeltjes te zoeken en om aan bloemetjes te kunnen ruiken.

Dit jonge gezin heeft een hele leuke serie foto's van een speciale periode in hun leven. De jongste nog zo schattig klein en de oudste heerlijk zichzelf, heel waardevol!

Fotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaardFotoshoot in een boomgaard
696

Bekijk ook eens mijn andere blogjes