background

Zwangerschapsshoot | Strijbeekse heide

Nicole & Pim

30 mei 2017


Een bruidspaar nam een tijdje geleden contact met ons op voor een zwangerschapsshoot, leuk nieuws: Nicole is in blijde verwachting! Of wij tijd en zin hadden om een zwangerschapsshoot te doen? Natuurlijk!!! Het is zo leuk om de verschillende fasen in hun leven vast te mogen leggen (hun bruiloft, een sentimental journey toen zij verhuisden uit hun geliefde stad Rotterdam en nu de komst van hun 1e kindje). Nee, of wij tijd en zin hebben, daar hoeven zij niet aan te twijfelen :-)

Nicole en Pim hadden een paar te gekke accessoires meegenomen om de fotoshoot mee op te leuken. Kekke All-Stars in maatje inie-mini, gekleurde balonnen en een echo waarop niet te zien was of het een jongentje of een meisje wordt. Want dat is iets wat zij graag als verrassing willen hebben. Daarom gaat het spannend worden of huize Nicole en Pim een mannelijke of een vrouwelijke meerderheid gaat krijgen :-) Maar 1 ding is zeker: hij of zij gaat met heel veel liefde, warmte en vooral rust opgevoed worden. Niet dat Pim altijd een rustig persoon is ;-), maar Nicole en Pim zijn een super lief stel die zeker en relaxed in het leven staan.

Oh ja, de fotoshoot... De foto's hieronder zeggen wel genoeg denken wij :-) Prachtige locatie, prachtig weer en 2 leuke mensen, er is weinig wat wij ons nog meer kunnen wensen voor een fotoshoot! Nicole en Pim, het was ons weer een genoegen en hopelijk tot de volgende fase in jullie leven!


Zwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heideZwangerschapsshoot | Strijbeekse heide
286

Bekijk ook eens mijn andere blogjes