Header Fotoreportage in de Efteling | Kaatsheuvel

Fotoreportage in de Efteling | Kaatsheuvel

David & Bianca
17 januari 2024
Ik mocht weer een fotoshoot doen op een van mijn favoriete plekken, namelijk in de wonderlijke wereld van de Efteling. Deze keer geen familieshoot, maar een loveshoot van een Engels stel dat deze kant op kwam voor hun huwelijksreis. Ze zijn echte Eftelingliefhebbers, want ze komen er regelmatig. Tijdens hun bezoek voelen ze zich altijd even in een andere wereld, een wereld vol fantasie. Zo ontvluchten ze even de echte wereld.


We hadden om 12:00 bij het Carrouselpaleis afgesproken, maar om 11:30 was ik er al om even snel door het Sprookjesbos te lopen om te kijken hoe het erbij lag. De Efteling is druk bezig met veel onderhoud en er lag nog sneeuw! Heel het park ziet er dan anders uit; de sneeuw verandert de Winter Efteling helemaal in een andere wereld. Bijzonder om dan door het Sprookjesbos te lopen en op hele stukken niemand tegen te komen, wat was het er toen nog rustig. De shoot begon bij het Carrouselpaleis. Ook deze was in onderhoud, maar dit is minder zichtbaar; het sfeertje is er nog goed te vinden, zeker met die kerstbomen. Daarna zijn we naar het Herautenplein gelopen, want daar heb je de Magische klok, Ezeltje Strek je en Vrouwholle waarmee ze op de foto wilden. Dit stel wist ook goed de weg te vinden in het Sprookjesbos.

Een van hun must have foto's was bij de Sprookjesboom, grappig want ze verstaan helemaal niet wat de boom zegt. Maar dat maakt het voor hen alleen maar speciaal en ik begrijp dat eigenlijk heel goed. Er is genoeg te zien zodat je het zelf ook kan invullen.

En zo was er nog een foto die ze graag wilden hebben, een foto op het Dwarrelplein met op de achtergrond Symbolica. Een indrukwekkende plek zeker op die dag omdat het helemaal niet druk was. Het is een reeks foto’s geworden zonder andere mensen op de achtergrond, iets wat niet vaak gebeurt. Dit stel heeft nu foto’s alsof ze alleen door de Efteling lopen, een superfijne herinnering voor ze.
Fotoreportage in de Efteling | Kaatsheuvel
707

Bekijk ook eens mijn andere blogjes