Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Scroll naar beneden

Baby Dex

29 april 2018

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.

Maar nu is hij aangesterkt, drinkt hij goed en is nu thuis waar het echte genieten kan beginnen. Toen ik binnenkwam kreeg Dex zijn voeding waarna hij bij zijn vader even kon uitbuiken. Een lang slank mannetje lag tevreden languit op de buik van papa.

We zijn boven verder gegaan met het fotograferen waarbij hij de liefste baby bewegingen maakte! Elke keer zag ik weer een lief moment. Hij wist ook niet helemaal zeker of hij wilde slapen of rondkijken. Nieuwsgierig is hij wel want bij het geluid van de camera deed hij echt moeite om zijn hoofdje te draaien. Omdat Inge en Jos geen foto's van de zwangerschap hebben vonden ze het fijn om foto's van deze bijzondere tijd te hebben. Het prille begin van een nieuw gezin. Dex nog klein en opgevouwen in de armen van papa en mama, een plekje waar hij het liefste ligt :-)

Om ook foto's van zijn mooie kamertje te hebben (met uitzicht over de weilanden) heb ik ook foto's op zijn kamertje gemaakt. Een plek waar hij nog niet vaak is geweest maar dadelijk denk ik heerlijk zal slapen en spelen.

Dex ik vond het erg leuk om jou met papa en mama (als kersverse ouders en niet als gasten op een bruiloft) op de foto te zetten. :-) Ik wens jullie heel veel geluk samen!
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
371

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot baby | 7 maanden

Fotoshoot baby | 7 maanden

Dit is Stijn, een vrolijke baby van 7 maanden! Kijkt graag rond en vond het meteen gezellig dat ik er was. De camera vond hij ook erg interessant en hield die goed in de gaten. Het is dat hij er nog niet snel naar toe kon kruipen, anders had hij volgens mij zijn neus tegen de lens geduwd.....
lees verder →
Kopfoto Verjaardagsfeestje met een cake smash

Verjaardagsfeestje met een cake smash

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.....
lees verder →