Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Scroll naar beneden

Baby Dex

29 april 2018

Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.

Maar nu is hij aangesterkt, drinkt hij goed en is nu thuis waar het echte genieten kan beginnen. Toen ik binnenkwam kreeg Dex zijn voeding waarna hij bij zijn vader even kon uitbuiken. Een lang slank mannetje lag tevreden languit op de buik van papa.

We zijn boven verder gegaan met het fotograferen waarbij hij de liefste baby bewegingen maakte! Elke keer zag ik weer een lief moment. Hij wist ook niet helemaal zeker of hij wilde slapen of rondkijken. Nieuwsgierig is hij wel want bij het geluid van de camera deed hij echt moeite om zijn hoofdje te draaien. Omdat Inge en Jos geen foto's van de zwangerschap hebben vonden ze het fijn om foto's van deze bijzondere tijd te hebben. Het prille begin van een nieuw gezin. Dex nog klein en opgevouwen in de armen van papa en mama, een plekje waar hij het liefste ligt :-)

Om ook foto's van zijn mooie kamertje te hebben (met uitzicht over de weilanden) heb ik ook foto's op zijn kamertje gemaakt. Een plek waar hij nog niet vaak is geweest maar dadelijk denk ik heerlijk zal slapen en spelen.

Dex ik vond het erg leuk om jou met papa en mama (als kersverse ouders en niet als gasten op een bruiloft) op de foto te zetten. :-) Ik wens jullie heel veel geluk samen!
Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau
371

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoshoot van een gezin thuis

Fotoshoot van een gezin thuis

Wat had ik een leuke fotoshoot van een gezin zo net voor de Kerstdagen! Dit gezin had ik al eerder gefotografeerd toen hun oudste zoon Daan geboren was. Toen volop in de verbouwing, nu in de gezellige grote huiskamer mét Kerstboom en een speelkeuken voor Daan. Bij binnenkomst werd er al meteen een eitje voor mij gebakken in de oven; Daan weet zijn gasten goed te verwelkomen ;-)....
lees verder →
Kopfoto Familieshoot in Oisterwijk

Familieshoot in Oisterwijk

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.....
lees verder →