background

Newborn shoot thuis in Baarle-Nassau

Baby Dex

29 april 2018


Kijk dit lekkere mannetje Dex eens! Eigenlijk zou hij nu nog in de buik van zijn moeder moeten zitten maar daar dacht hij anders over. Bij een zwangerschap van 34 weken is hij op de wereld gekomen waardoor hij de eerste 9 dagen in het ziekenhuis moest aansterken.

Maar nu is hij aangesterkt, drinkt hij goed en is nu thuis waar het echte genieten kan beginnen. Toen ik binnenkwam kreeg Dex zijn voeding waarna hij bij zijn vader even kon uitbuiken. Een lang slank mannetje lag tevreden languit op de buik van papa.

We zijn boven verder gegaan met het fotograferen waarbij hij de liefste baby bewegingen maakte! Elke keer zag ik weer een lief moment. Hij wist ook niet helemaal zeker of hij wilde slapen of rondkijken. Nieuwsgierig is hij wel want bij het geluid van de camera deed hij echt moeite om zijn hoofdje te draaien. Omdat Inge en Jos geen foto's van de zwangerschap hebben vonden ze het fijn om foto's van deze bijzondere tijd te hebben. Het prille begin van een nieuw gezin. Dex nog klein en opgevouwen in de armen van papa en mama, een plekje waar hij het liefste ligt :-)

Om ook foto's van zijn mooie kamertje te hebben (met uitzicht over de weilanden) heb ik ook foto's op zijn kamertje gemaakt. Een plek waar hij nog niet vaak is geweest maar dadelijk denk ik heerlijk zal slapen en spelen.

Dex ik vond het erg leuk om jou met papa en mama (als kersverse ouders en niet als gasten op een bruiloft) op de foto te zetten. :-) Ik wens jullie heel veel geluk samen!


Newborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-NassauNewborn shoot thuis in Baarle-Nassau
371

Bekijk ook eens mijn andere blogjes