Zwangerschapsshoot in het golden hour

Zwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse Duinen

Yvonne en Jeroen
05 mei 2024
Wat leuk, een bruidspaar van ons verwacht een kleintje! Deze zwangerschap wilden ze vastleggen en kozen voor de Loonse duinen bij avondlicht. En dat licht was er die avond, al leek het er even op dat de zon zich niet zou laten zien.


Naast de spannende tijd van vader en moeder worden zitten ze ook midden in het bouwen van hun huis. Yvonne was zelfs nog op de bouwplaats te vinden en beklom daar ook nog een ladder. Met andere woorden het ging goed met haar zwangerschap...en houdt van dingen regelen en toezicht houden 😁

Deze niet te stoppen eigenschap merkte ik ook op tijdens de shoot. Hoge boomwortels werden nog beklommen en een loopje om een grote plas werd zonder moeite gedaan. Jeroen keek mij ook aan van, "tja ik kan haar niet stoppen", al was het wel al gelukt met het beklimmen van de ladder en wist hij haar goed te weren bij de bouwplaats. Een zwangere hoort rond deze tijd de babykamer in te richten, kleertjes te vouwen en in de kast te leggen maar als je net na de geboorte denkt te verhuizen is die babykamer in het oude huis natuurlijk een beetje overbodig.

Wat een leuke draai in je leven, een kleine en een nieuw huis. Misschien weet ik wel een leuk/veilig taakje voor Yvonne; fotolijstjes kopen 😉
Zwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse DuinenZwangerschapsshoot bij avondlicht in de Loonse Duinen
762

Bekijk ook eens mijn andere blogjes