Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Scroll naar beneden

Hilvarenbeek

16 september 2018

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)

Een veldje niet ver van hun huisje was een geschikte locatie voor de foto's. Als het droog en licht genoeg is heb je niet veel nodig om mooie foto's te kunnen maken. De groene omgeving voldeed prima, we hadden ook ruimte genoeg en zo nu en dan deed de zon haar best om door de wolken te komen. Om te beginnen heb ik de hele familie op de foto gezet. Nog even onwennig maar al snel kwamen ze er achter dat het niet echt moeilijk is. We konden verschillende combinaties maken, waarbij een voetbal ook tevoorschijn kwam voor wat actie foto's. De jongste vond het na een tijdje wat minder leuk maar hij is niet de enige met die leeftijd die dan echt niet meer wil. Hij deed het dus helemaal volgens het boekje. :-)

Ik wens jullie veel kijkplezier en het gouden bruidspaar nog veel liefdevolle jaren samen!
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
430

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Baarle Nassau

Familie fotoshoot in Baarle Nassau

In de rechter kamer hing 4 jaar geleden de trouwjurk van Carola en nu is het de kamer van Thomas. De kamer daarnaast heeft ook een andere invulling gekregen want daar slaapt zijn grote zus Laura. Wat kan er veel veranderen in een paar jaar!....
lees verder →