background

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

16 september 2018


Deze familie zocht een fotograaf omdat ze voor een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen gingen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon is het altijd een leuke opdracht voor mij om een fotosessie op deze locatie te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)

Een veldje niet ver van hun huisje was een geschikte locatie voor de foto's. Als het droog en licht genoeg is heb je niet veel nodig om mooie foto's te kunnen maken. De groene omgeving voldeed prima, we hadden ook ruimte genoeg en zo nu en dan deed de zon haar best om door de wolken te komen. Om te beginnen heb ik de hele familie op de foto gezet. Nog even onwennig maar al snel kwamen ze er achter dat het niet echt moeilijk is. We konden verschillende combinaties maken, waarbij een voetbal ook tevoorschijn kwam voor wat actie foto's. De jongste vond het na een tijdje wat minder leuk maar hij is niet de enige met die leeftijd die dan echt niet meer wil. Hij deed het dus helemaal volgens het boekje. :-)

Ik wens jullie veel kijkplezier en het gouden bruidspaar nog veel liefdevolle jaren samen!


Familiefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse BergenFamiliefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
430

Bekijk ook eens mijn andere blogjes