Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Scroll naar beneden

Hilvarenbeek

16 september 2018

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)

Een veldje niet ver van hun huisje was een geschikte locatie voor de foto's. Als het droog en licht genoeg is heb je niet veel nodig om mooie foto's te kunnen maken. De groene omgeving voldeed prima, we hadden ook ruimte genoeg en zo nu en dan deed de zon haar best om door de wolken te komen. Om te beginnen heb ik de hele familie op de foto gezet. Nog even onwennig maar al snel kwamen ze er achter dat het niet echt moeilijk is. We konden verschillende combinaties maken, waarbij een voetbal ook tevoorschijn kwam voor wat actie foto's. De jongste vond het na een tijdje wat minder leuk maar hij is niet de enige met die leeftijd die dan echt niet meer wil. Hij deed het dus helemaal volgens het boekje. :-)

Ik wens jullie veel kijkplezier en het gouden bruidspaar nog veel liefdevolle jaren samen!
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
430

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Loveshoot in de Drunense Duinen

Loveshoot in de Drunense Duinen

Ilse en Mark gaan over een paar weekjes trouwen en wilden voor die tijd nog een loveshoot met ons. De locatie werd de Loonse en Drunense Duinen. Bij Bosch en Duin hadden we afgesproken en met dat zonnetje erbij was het er weer prachtig!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Zwangerschaps fotoshoot in Brabant

Joyce en Bas verwachten half augustus hun eerst kindje en wilden de zwangerschap graag gefotografeerd hebben. De locatie werd Landgoed Bosch & Duin en Joyce was toen 35 weken zwanger. Het is altijd afwachten hoe fit de zwangere vrouw is maar ze nam ferme stappen de zandheuvel op!....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot thuis in Rijen

Babyshoot thuis in Rijen

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!....
lees verder →