Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Scroll naar beneden

Hilvarenbeek

16 september 2018

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)

Een veldje niet ver van hun huisje was een geschikte locatie voor de foto's. Als het droog en licht genoeg is heb je niet veel nodig om mooie foto's te kunnen maken. De groene omgeving voldeed prima, we hadden ook ruimte genoeg en zo nu en dan deed de zon haar best om door de wolken te komen. Om te beginnen heb ik de hele familie op de foto gezet. Nog even onwennig maar al snel kwamen ze er achter dat het niet echt moeilijk is. We konden verschillende combinaties maken, waarbij een voetbal ook tevoorschijn kwam voor wat actie foto's. De jongste vond het na een tijdje wat minder leuk maar hij is niet de enige met die leeftijd die dan echt niet meer wil. Hij deed het dus helemaal volgens het boekje. :-)

Ik wens jullie veel kijkplezier en het gouden bruidspaar nog veel liefdevolle jaren samen!
Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen
430

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →
Kopfoto Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Ontspannen fotoshoot thuis in Waalwijk

Dit lieve stel Rian en Mark is na de geboorte van Bas, hun jongste zoon, weer thuis gesetteld! De kleine man was te vroeg geboren en moest daarom aansterken in het ziekenhuis. Een onrustige tijd waarbij er veel geregeld moest worden want thuis hadden ze grote broer Axel. Overigens heb ik vanuit Stichting Earlybirds Bas ook in het ziekenhuis gefotografeerd. (Meer informatie over deze stichting vind je in de link onderaan deze blog).....
lees verder →