Header Loveshoot met een beetje regen

Loveshoot met een beetje regen

Lotte en Jochem
05 juli 2023
Dit stel gaat in augustus trouwen en wilde voor die datum nog een loveshoot. En zoals het weer zich deze zomer gedraagt, zo gedroeg het zich ook deze avond: Zon, regen en dreigende luchten. Nog dezelfde dag had ik contact met ze gehad of we het door moesten laten gaan en de knoop werd op het laatst doorgehakt; we gingen er voor!


Ikzelf reed met zonnig weer naar de duinen. Lotte en Jochem hadden wel regen onderweg en vroegen zich af of ze wel de juiste beslissing hadden genomen. Maar toen ze voor de fotoshoot bij de Roestelberg aankwamen scheen de zon weer volop. We waren net lekker op gang op verschillende plekjes toen de lucht er wel heel grijs uit ging zien. Snel schuilden we onder een paar bomen toen de druppels begonnen te vallen. De bomen konden deze druppels nog mooi tegenhouden zodat we gewoon verder konden gaan. Opeens viel mijn oog op de regenboog die boven de duinen hing. Vlug zijn we de zandvlakte opgegaan om een paar foto's met de regenboog te maken. Heel even was hij aanwezig en vaagde daarna weer langzaam weg. Wat tof dat we dit nog even mee konden nemen in de fotoreportage!

We zijn daarna nog verder gegaan in de heide en de zon scheen even later nog goed fel wat een fijne afsluiter werd van deze gezellig loveshoot in de duinen. Deze twee hebben het poseren goed onder de knie en met de bruiloft zullen ze nog meer 'shinen' in hun bruidskleding!

Loveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regenLoveshoot met een beetje regen
684

Bekijk ook eens mijn andere blogjes