Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Tilburg

11 november 2018

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.

Alexa kreeg net het laatste van haar flesje en haar moeder kent haar al goed. Ze kreeg net niet de hele fles want anders zou ze met een rond en gevuld buikje naar dromenland zakken. Ze kreeg net genoeg om de honger te stillen en toch wakker te blijven. En wakker bleef ze. Met haar grote bruine ogen keek ze helder om haar heen en in de lens. Alina nam haar op schoot en ging bij haar liggen. Wat een prachtige meiden samen! Maar natuurlijk is het voor een vierjarige op een gegeven moment genoeg en had ze er geen zin meer in. Ik heb Alexa toen op bed gefotografeerd en een keer met haar papa en mama. Ondertussen werd er nog goed rond gekeken door deze kleine van 5 weken.

Op haar babykamer heb ik haar ook nog gefotografeerd om deze in de foto's mee te nemen. Wat een gaaf kamertje heeft ze! Daarna werd het tijd voor de rest van het flesje dat ze nog tegoed had...en weg was ze. Op de bank ging ze breeduit liggen en deze dame kan slapen met een glimlach! Het staat weer allemaal op de foto, lijstjes kunnen weer gevuld worden met andere foto's, een nieuw hoofdstuk gaat beginnen. Ik wens jullie heel veel geluk samen!
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
429

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Lifestyle shoot op thuis.

Newborn fotografie Etten-Leur

Bij Sandy en Cees is er weer een baby geboren, dus Etten-Leur is weer een knappe jongen rijker! Bij zijn zus Zoë had ik ook een newborn shoot gedaan en toen ik in de box keek zag ik meteen gelijkenis. Daar lag hetzelfde mooie product in jongetjes editie.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot van een gezin thuis

Fotoshoot van een gezin thuis

Wat had ik een leuke fotoshoot van een gezin zo net voor de Kerstdagen! Dit gezin had ik al eerder gefotografeerd toen hun oudste zoon Daan geboren was. Toen volop in de verbouwing, nu in de gezellige grote huiskamer mét Kerstboom en een speelkeuken voor Daan. Bij binnenkomst werd er al meteen een eitje voor mij gebakken in de oven; Daan weet zijn gasten goed te verwelkomen ;-)....
lees verder →
Kopfoto Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Loveshoot bij avondlicht | Brabant

Dorine en Joost gaan volgend jaar trouwen! Deze dag mogen Michael en ik vastleggen maar daarnaast wilden ze ook graag een loveshoot. Ze gaan misschien een foto voor hun uitnodig gebruiken of om andere dingen op hun bruiloft aan te kleden. Slim bedacht!....
lees verder →