Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Scroll naar beneden

Tilburg

11 november 2018

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.

Alexa kreeg net het laatste van haar flesje en haar moeder kent haar al goed. Ze kreeg net niet de hele fles want anders zou ze met een rond en gevuld buikje naar dromenland zakken. Ze kreeg net genoeg om de honger te stillen en toch wakker te blijven. En wakker bleef ze. Met haar grote bruine ogen keek ze helder om haar heen en in de lens. Alina nam haar op schoot en ging bij haar liggen. Wat een prachtige meiden samen! Maar natuurlijk is het voor een vierjarige op een gegeven moment genoeg en had ze er geen zin meer in. Ik heb Alexa toen op bed gefotografeerd en een keer met haar papa en mama. Ondertussen werd er nog goed rond gekeken door deze kleine van 5 weken.

Op haar babykamer heb ik haar ook nog gefotografeerd om deze in de foto's mee te nemen. Wat een gaaf kamertje heeft ze! Daarna werd het tijd voor de rest van het flesje dat ze nog tegoed had...en weg was ze. Op de bank ging ze breeduit liggen en deze dame kan slapen met een glimlach! Het staat weer allemaal op de foto, lijstjes kunnen weer gevuld worden met andere foto's, een nieuw hoofdstuk gaat beginnen. Ik wens jullie heel veel geluk samen!
Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant Newborn fotografie thuis | Noord Brabant
429

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot in Etten-leur

Newborn shoot in Etten-leur

Vroeger dan verwacht kreeg ik een mailtje van Liesbeth; Oscar was geboren! En omdat hij toch nog geen ritme had prikte wij een datum en tijdstip voor een newborn fotoshoot. Ik was wel benieuwd naar de kleine van deze twee!....
lees verder →