Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Scroll naar beneden

Fotoshoot 2 personen

12 november 2018

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.

Het grappige is dat ze elk jaar met vrienden naar GLOW gaan en vorig jaar heeft Marieke door middel van een lichtgevende tekst op haar hand de vrienden duidelijk gemaakt dat ze ten huwelijk was gevraagd. Ook dit jaar waren ze met vrienden gegaan en hadden ze al een beetje een inspectie gedaan. Het viel hun dit jaar tegen en ze hoopten dat wij er wel wat mee zouden kunnen. Iets wat niet zo maar werd gezegd omdat René als videograaf daar wel kijk op heeft. Toch twijfelden we geen seconde want we waren veel te blij dat we eindelijk iets geregeld hadden. Avondfotografie hield ons ook al een tijdje bezig en we wilden het echt uitproberen!

Bewapend met flitsers en statief zijn we Eindhoven ingetrokken voor de fotoshoot. Bij 1 van de eerst objecten hebben we meteen foto's gemaakt. Gelukkig kennen we de camera's zo goed dat we ze in het donker kunnen instellen, al vond de camera het niet makkelijk om in het donker scherp te stellen. Marieke en René moesten daardoor best lang stil blijven staan. Ondertussen deed het licht ook onverwachtse dingen, want licht dat gewoon brand is niet GLOW-waardig. Toen we halverwege de route waren kwamen we er achter dat onze interesse meer in de gewone avondverlichting zat. De objecten waren vaak erg hoog of te fel zodat we er niets mee konden. Toch was het erg leerzaam om tijdens dit evenement te fotograferen. Je kijkt anders naar licht en de stad was gezellig met de bezoekers. Als je bedrijfsnaam Met Licht Geschreven Fotografie heet moet je dit ook een keer gedaan hebben.

Marieke en René, we vonden het gezellig en willen jullie nogmaals bedanken voor jullie geduld. Sorry dat onze playlist in de auto niet aansloot bij die van jullie. ;-)
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
431

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Zwangerschapsshoot | Teteringen | Noord-Brabant

Een zwangerschapsshoot in Brabant met een stel die wij al in eerdere levensfases gefotografeerd hebben! Deze keer met hun lieve hond Odie en hun nog lievere zoontje Mathis. Mathis was zeker niet verlegen maar had wel 1 duidelijke wens: Dicht tegen papa aan blijven :-) En Odie...ach die was gewoon even lekker hond en rende rond achter de andere honden aan. Maar nog steeds goed luisteren naar de bazen als het even moest!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!....
lees verder →