Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Scroll naar beneden

Fotoshoot 2 personen

12 november 2018

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.

Het grappige is dat ze elk jaar met vrienden naar GLOW gaan en vorig jaar heeft Marieke door middel van een lichtgevende tekst op haar hand de vrienden duidelijk gemaakt dat ze ten huwelijk was gevraagd. Ook dit jaar waren ze met vrienden gegaan en hadden ze al een beetje een inspectie gedaan. Het viel hun dit jaar tegen en ze hoopten dat wij er wel wat mee zouden kunnen. Iets wat niet zo maar werd gezegd omdat René als videograaf daar wel kijk op heeft. Toch twijfelden we geen seconde want we waren veel te blij dat we eindelijk iets geregeld hadden. Avondfotografie hield ons ook al een tijdje bezig en we wilden het echt uitproberen!

Bewapend met flitsers en statief zijn we Eindhoven ingetrokken voor de fotoshoot. Bij 1 van de eerst objecten hebben we meteen foto's gemaakt. Gelukkig kennen we de camera's zo goed dat we ze in het donker kunnen instellen, al vond de camera het niet makkelijk om in het donker scherp te stellen. Marieke en René moesten daardoor best lang stil blijven staan. Ondertussen deed het licht ook onverwachtse dingen, want licht dat gewoon brand is niet GLOW-waardig. Toen we halverwege de route waren kwamen we er achter dat onze interesse meer in de gewone avondverlichting zat. De objecten waren vaak erg hoog of te fel zodat we er niets mee konden. Toch was het erg leerzaam om tijdens dit evenement te fotograferen. Je kijkt anders naar licht en de stad was gezellig met de bezoekers. Als je bedrijfsnaam Met Licht Geschreven Fotografie heet moet je dit ook een keer gedaan hebben.

Marieke en René, we vonden het gezellig en willen jullie nogmaals bedanken voor jullie geduld. Sorry dat onze playlist in de auto niet aansloot bij die van jullie. ;-)
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
431

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Zwangerschapsshoot Loonse en Drunense Duinen

Nina is met verlof en dat gaf haar de rust om op zoek te gaan naar een zwangerschapsfotograaf om haar mooie buik te fotograferen. Ergens was ze bang dat ze al te laat was omdat ze vaak op sites las dat een zwangerschapshoot tot een zwangerschap van 36 weken is. Maar dat is een indicatie van wanneer je het beste een fotoshoot kan plannen. Na 36 weken is het vaak wat zwaarder en baby's kunnen ook eerder geboren worden.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotograaf | Noord Brabant

Newborn fotograaf | Noord Brabant

Kijk, hier is Noud! Een lief knap mannetje die het leven van zijn ouders, Ciska en Erik, nog mooier maakt. Op de dag dat ik hem thuis in Alphen kwam fotograferen was hij 2 weken oud. Net gevoed, tevreden en wakker. Alleen moest hij nog zijn pakje aan voor zijn eerste fotoshoot.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.....
lees verder →