Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Scroll naar beneden

Fotoshoot 2 personen

12 november 2018

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.

Het grappige is dat ze elk jaar met vrienden naar GLOW gaan en vorig jaar heeft Marieke door middel van een lichtgevende tekst op haar hand de vrienden duidelijk gemaakt dat ze ten huwelijk was gevraagd. Ook dit jaar waren ze met vrienden gegaan en hadden ze al een beetje een inspectie gedaan. Het viel hun dit jaar tegen en ze hoopten dat wij er wel wat mee zouden kunnen. Iets wat niet zo maar werd gezegd omdat René als videograaf daar wel kijk op heeft. Toch twijfelden we geen seconde want we waren veel te blij dat we eindelijk iets geregeld hadden. Avondfotografie hield ons ook al een tijdje bezig en we wilden het echt uitproberen!

Bewapend met flitsers en statief zijn we Eindhoven ingetrokken voor de fotoshoot. Bij 1 van de eerst objecten hebben we meteen foto's gemaakt. Gelukkig kennen we de camera's zo goed dat we ze in het donker kunnen instellen, al vond de camera het niet makkelijk om in het donker scherp te stellen. Marieke en René moesten daardoor best lang stil blijven staan. Ondertussen deed het licht ook onverwachtse dingen, want licht dat gewoon brand is niet GLOW-waardig. Toen we halverwege de route waren kwamen we er achter dat onze interesse meer in de gewone avondverlichting zat. De objecten waren vaak erg hoog of te fel zodat we er niets mee konden. Toch was het erg leerzaam om tijdens dit evenement te fotograferen. Je kijkt anders naar licht en de stad was gezellig met de bezoekers. Als je bedrijfsnaam Met Licht Geschreven Fotografie heet moet je dit ook een keer gedaan hebben.

Marieke en René, we vonden het gezellig en willen jullie nogmaals bedanken voor jullie geduld. Sorry dat onze playlist in de auto niet aansloot bij die van jullie. ;-)
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW
431

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Heusden is een gezellig oud dorpje in Brabant en een mooie locatie voor een familie fotoshoot. Omdat ik er in de buurt woon is het een plekje waar ik vaker ben om te fotograferen. Ook voor deze familie, want opa en oma waren toe aan nieuwe foto's van hun kinderen en kleinkinderen :-)....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot at home in Brabant

Babyshoot at home in Brabant

Bij een babyshoot fotografeer ik eigenlijk nooit alleen de baby want ook papa, mama en grote broer en zus zijn een belangrijk onderdeel bij babyfotografie. Meestal fotografeer ik baby's thuis in hun eigen omgeving. Zo ook bij Enora. Zoals je ziet geen newborn meer maar al ruim 5 maanden, goedlachs en nieuwsgierig.....
lees verder →
Kopfoto Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Baby lifestyle fotoshoot in Brabant

Voor deze baby lifestyle fotoshoot reed ik naar Alphen in Brabant want daar ligt de prachtige waterplas 't Zand. Deze keer geen pasgeboren baby maar een baby die al kan zitten, breed kan lachen, kan genieten van de bomen en geïnteresseerd naar een hond kan kijken. Meet deze gezellige cuty Edyn, 8 maanden oud en volop bezig met ontdekken.....
lees verder →