Gezin rent zandberg af in de Loonse en Drunense duinen.

Ontspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezin

Rian, Mark en Kids
13 september 2023
Met dit gezin ging ik naar de Loonse en Drunense duinen in Kaatsheuvel voor een ontspannen fotoshoot. Ik heb ze al een paar keer achter elkaar elk jaar gefotografeerd maar dat was toen in hun mooie achtertuin. Deze keer kozen we voor de duinen voor een andere setting. Echter was ik vergeten dat ik de laatste keer in hun tuin al flink moest rennen om ze te fotograferen... 😊


Het begon rustig, een gezin zittend op een boom, maar na deze foto’s zaten de jongens al met een been in een boom waarna de ouders volgden. Daarna werd het takken verslepen voor een hut in een open zandvlakte, werd er met een bal gespeeld, renden ze de zandheuvel af, werden er kuilen gegraven en de jongens hadden daarna nog energie genoeg om kruiwagen te spelen. Je had mij door de duinen moeten zien rennen met mijn camera! En aan het eind werd er natuurlijk van de zandheuvel bij Roestelberg afgerold, welk kind wil dat nou niet! Met andere woorden het was weer een gezellige fotoshoot met dit gezin.
Ontspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezinOntspannen fotoshoot in de Loonse en Drunense duinen met een gezin
701

Bekijk ook eens mijn andere blogjes