background

Fotoshoot met baby en peuter

Zoë & Kaj

14 april 2019

Soms kan het een uitdaging zijn om een baby en een peuter te fotograferen. Baby Kaj vond het eigenlijk wel prima maar peuter Zoë vond van niet. "Nee" had je, "ja" kon je krijgen maar kon alsnog veranderen in een "nee". En bij een gezinsshoot met kinderen van deze leeftijd wil ik ook niet te veel poseren, dat vinden kinderen niet leuk. Foto's met interactie zijn veel leuker bij jonge kinderen.

Het is een fotoshoot geworden waarbij we eigenlijk een rondje gelopen hebben. Even door het zand stappen waarna het tijd werd voor rozijntjes. Kaj kan sinds kort zelf rechtop zitten dus dat mocht hij laten zien! Met zijn billen in de dennennaalden maar met een luier aan merk je daar niets van. Ondertussen waren de rozijntjes al bijna op en gingen we verder. Even was Zoë niet vrolijk en wilde echt niet meer...tot er een klein hondje voorbij kwam lopen. Die maakte erg veel indruk op haar en vrolijkte haar helemaal op. Daarna klom ze vrolijk een heuveltje op en af terwijl Kaj rustig zijn koek at. En om de vrolijkheid nog wat aan te sterken begon het heel even te sneeuwen! Een erg leuk momentje om te fotograferen. Ondertussen was het echt fris geworden en werden de handjes en wangen wel erg koud. Tijd om weer een warme auto in te stappen. Kaj was bijna toe aan zijn warme hap en Zoë was ook moe van het vele stappen. Ja, het leven van een kind gaat niet over rozen (gezegde van jullie moeder ;-) )

Fotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuter
456

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsfotografie in de natuur

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Roxanne is zwanger! Een prachtige ronde buik is het bewijs ervan en omdat het iets bijzonders is wilde ze graag een zwangerschapsshoot. Het grappig is dat ze al op internet had rondgekeken voor een fotograaf en toen later bedacht dat haar bruidsfotograaf ook zwangerschappen fotografeert. ;-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met jonge kinderen

Fotoshoot met jonge kinderen

Wat leuk om weer een berichtje van Noortje en Ger te krijgen! Ze waren deze keer ouders geworden van een meisje. Dominique was al een paar weken oud en ze wilden het gezin opnieuw vast laten leggen. Dat kom ik natuurlijk graag doen en ik was ook wel benieuwd hoe Stan zich ontwikkeld had. Die had ik namelijk ook gefotografeerd toen hij nog klein was.....
lees verder →