background

Fotoshoot met baby en peuter

Zoë & Kaj

14 april 2019


Soms kan het een uitdaging zijn om een baby en een peuter te fotograferen. Baby Kaj vond het eigenlijk wel prima maar peuter Zoë vond van niet. "Nee" had je, "ja" kon je krijgen maar kon alsnog veranderen in een "nee". En bij een gezinsshoot met kinderen van deze leeftijd wil ik ook niet te veel poseren, dat vinden kinderen niet leuk. Foto's met interactie zijn veel leuker bij jonge kinderen.

Het is een fotoshoot geworden waarbij we eigenlijk een rondje gelopen hebben. Even door het zand stappen waarna het tijd werd voor rozijntjes. Kaj kan sinds kort zelf rechtop zitten dus dat mocht hij laten zien! Met zijn billen in de dennennaalden maar met een luier aan merk je daar niets van. Ondertussen waren de rozijntjes al bijna op en gingen we verder. Even was Zoë niet vrolijk en wilde echt niet meer...tot er een klein hondje voorbij kwam lopen. Die maakte erg veel indruk op haar en vrolijkte haar helemaal op. Daarna klom ze vrolijk een heuveltje op en af terwijl Kaj rustig zijn koek at. En om de vrolijkheid nog wat aan te sterken begon het heel even te sneeuwen! Een erg leuk momentje om te fotograferen. Ondertussen was het echt fris geworden en werden de handjes en wangen wel erg koud. Tijd om weer een warme auto in te stappen. Kaj was bijna toe aan zijn warme hap en Zoë was ook moe van het vele stappen. Ja, het leven van een kind gaat niet over rozen (gezegde van jullie moeder ;-) )


Fotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuterFotoshoot met baby en peuter
456

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Babyshoot in Dongen

Babyshoot in Dongen

Dit is baby Hannah! Een nieuwe burger van Dongen. Eind juli kreeg ik al een mailtje van haar ouders dat ze een meisje verwachten en dat ze een babyshoot bij hun thuis wilden. Er werd meteen een datum geprikt en zo reed ik begin oktober naar Dongen om de nieuwe spruit van Angelique en Sander te fotograferen.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf bij de doop van Lucas

Fotograaf bij de doop van Lucas

Wij mogen Jolanda en Berry intussen wel vaste klanten noemen; niet alleen hebben wij de zwangerschappen van hun 1e kind Tim en van Lucas mogen vastleggen, maar ook de doop van Tim is door ons vastgelegd. En nu was het de beurt aan Lucas om dit sacrament te ontvangen. Erg leuk natuurlijk als wij dan weer gevraagd worden om dit ook vast te leggen!....
lees verder →
Ouders met baby in herfstkleuren.

Familie fotoshoot in de herfst

De natuur heeft in de herfst prachtige kleuren en deze worden helemaal versterkt door opvallende kleuren die je kan dragen tijdens een fotoshoot. Thania en Pieter zijn daar erg goed in want tijdens hun zwangerschapsshoot hadden ze ook een fijne combinatie van kleuren aangetrokken. Een shoot die toen plaats vond in de lente, maar deze keer in een ander seizoen én met een mooie verrijking; hun zoontje Otis!....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02