Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: James en Esmay

06 juni 2015

Ik kreeg weer een aanvraag voor Earlybirds, deze keer voor een tweeling. James en Esmay zijn door middel van een keizersnee gehaald op 29 mei met 33,6 weken omdat James niet meer groeide. En het was de juiste beslissing want James had het erg zwaar in de buik van zijn moeder. Naast deze twee kleintjes hadden ze ook knuffelkont Ryan van 3,5 jaar oud die echt gek op ze is.

Ryan zat lekker stickers te plakken toen ik binnen kwam in een grote kamer waar links en recht een couveuse stond. Deze waren bedekt met een doek wat het bijzonder maakte voor Ryan om deze voor mij open te slaan. Zo onthulde hij voor mij 1 voor 1 zijn zusje en zijn broertje. Handig opent hij de klepjes en aait meteen over de bolletjes. En dat is iets wat ik hem steeds weer zie doen, ook wanneer Peggy voor het eerst de tweeling samen op haar borst krijgt. Heel bijzonder om daar bij te mogen zijn want ik zie Peggy stralen, maar ook zie ik op een afstandje dit gezinnetje echt samen zijn. De ouders geven aan dat ze na de geboorte van de tweeling wel in een achtbaan te lijken zitten. Tijden van zorgen maar die kleine stapjes vooruit geven hun positieve energie. Thuis kijk ik naar de foto's op de computer en zie Ryan genieten, voor hem ook zo spannend. Een vader die alles er omheen regelt en een moeder die zelf voor de kinderen wil zorgen en niet bang is om zelf de kleine spruitjes te pakken en neer te leggen. Ik wens ze veel sterkte, dat ze uit die achtbaan mogen stappen en snel in rustig vaarwater terecht zullen komen.
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
Earlybirds fotograaf | 's-Hertogenbosch | Tweeling James en Esmay
158

Stichting Earlybirds: James en Esmay's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →