Header Earlybirds fotoreportage in het ETZ

Earlybirds fotoreportage in het ETZ

Baby Lola
06 augustus 2023
Tijdens een BBQ bij haar schoonouders kreeg Sara pijn in haar buik en ze is toen vroeg naar bed gegaan omdat ze dacht dat ze iets verkeerds had gegeten. Later werden de krampen erger en had ze ook bloed verlies. Na het bellen van de verloskundige moest ze naar het ziekenhuis in Tilburg waarna ze met een ambulance naar Rotterdam is gebracht.


Daar kreeg ze wee├źnremmers en longrijpers en na een paar nachten mocht ze naar huis, al wisten ze dat de wee├źn wel weer konden komen. Helaas gebeurde dat ook de volgende dag en ze zijn toen weer naar Rotterdam gereden waar hun dochtertje de volgende dag bij een zwangerschap van 28 weken geboren werd. Ze kreeg de naam Lola en ze is een klein meisje dat nog flink aan moest sterken. Een zware tijd brak aan voor haar ouders.

Hoe anders was het toen ik haar in Tilburg, de stad waar ze ook zal gaan wonen fotografeerde voor Stichting Earlybirds. Een sterk kindje die met grote ogen alles in de gaten hield. De verwachtingen zijn ook dat ze nog maar een weekje in het ziekenhuis hoeft te liggen. Na 10 weken mag ze dan voor het eerst naar buiten. De frisse wind op haar gezichtje voelen en waarschijnlijk ook een paar zonnestralen. Richting huis waar haar eigen bedje al gespreid staat. Waar de ouders gewoon papa en mama kunnen zijn zoals het eigenlijk hoort te gaan. Sara en Mick, ik wens jullie veel liefde en geluk toe!

Earlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZEarlybirds fotoreportage in het ETZ
685

Bekijk ook eens mijn andere blogjes