background

Fotograaf bij een doop | Brabant

Tim

14 juni 2015


De ouders van Tim hebben wij een paar weken voordat hij geboren zou worden gefotografeerd. Samen waren ze in volle afwachting, nog niet wetende hoe hun zoontje eruit zou zien of hoe het is om vader en moeder te zijn. Nu meer dan een half jaar later is Tim al wat bewuster van wat er om zich heen gebeurt en zijn de ouders bekend met het vader en moeder zijn. Eigenlijk een hele mooie leeftijd voor een doop.

Voor ons was het de eerste keer dat wij een doop gefotografeerd hebben. Sterker nog, voor mij (Hiske) was het de eerste keer dat ik bij een doop was na de geboorte van de kinderen. De doopviering vond plaats in de prachtige abdij Mariƫnkroon in Nieuwkuijk. Tijdens de doop zag ik hoe mooi het eigenlijk is om het geluk van het krijgen van het kind even uit te spreken. Berry, de vader van Tim, deed dat doormiddel van zang, peter en meter doormiddel van mooie woorden. Het was er heel knus met de familie en goede vrienden. Tim vond alles prima, het wijwater over zijn bolletje kon hij goed hebben. En ach, dat zingen met een paar hoera's vond hij zo te zien wel aardig bedacht. Het mooiste vond hij waarschijnlijk toch wel het boekje van de doopviering, want
hij had veel aandacht voor dat boekje :-). Het was een mooie, warme en gezellige dienst. Ook wij vonden het mooi om erbij te zijn. Tja, en hoe komt het dat ik opeens allemaal zwart/wit foto's op deze blog heb? Dat is eigenlijk toeval. Foto's met emoties maak ik meestal zwart/wit en tijdens het kiezen van de foto's voor deze blog kwam ik er al snel achter dat ik deze er juist uitpikte. De viering was echt wel kleurrijk ;-). Jolanda, Berry en Tim, wij wensen jullie veel geluk samen!


Fotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | BrabantFotograaf bij een doop | Brabant
161

Bekijk ook eens mijn andere blogjes