Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Fay

29 december 2015

"Dat is letterlijk Earlybirds", zei een van de mama's van Fay. Ik was een half uur te vroeg omdat ik eerder klaar was bij Earlybirdjes Jip en Lars die op dezelfde afdeling lagen. Maar gelukkig was dat geen probleem en kon ik Linda die Fay op dat moment voedde nog op de foto zetten. Fay had al zelf uit het flesje gedronken en kreeg daarna nog voeding via de sonde. Hierna ging mevrouw helemaal voldaan uitbuiken. Wat lag ze er heerlijk bij! Ze was mooi roze en had stevige bovenarmen die ze zo had neergelegd alsof ze die even wilde showen.

Linda liet mij foto's zien van net na haar geboorte: wat een verschil! Fay was bij een zwangerschap van 27 weken en 3 dagen geboren. Daisy, de draagmoeder, kreeg tijdens de zwangerschap het HELLP-syndroom waardoor Fay eerder geboren moest worden. Fay werd met een keizersnede geboren en had al 2x een bloedtransfusie ondergaan. De kleine meid heeft een tijdje in Veldhoven gelegen maar is al zo aangesterkt dat ze naar het JBZ in Den-Bosch mocht. De moeders hebben al veel zorgen gehad maar genieten van elke vooruitgang. Samen voeden ze Fay, hangen ze boven deze roze wolk van een baby, verschonen ze samen de luier en kleden ze haar samen aan. Allemaal wat behelpen omdat ze nog niet op het aankleedkussen kon omdat ze nog aan de monitor zat. Maar beide moeders zijn al meer gewend en genieten van het verzorgen.

Het voelt allemaal nog erg raar merken ze als ze thuis zijn. Kaal zonder je kind dat bij je zou moeten zijn na de geboorte. Lieve Linda en Daisy, ik hoop dat deze roze wolk snel mee naar huis mag en in haar eigen bedje mag liggen. En dat haar longetjes jullie duidelijk kan maken dat ze honger heeft en dat ze dan lekker een flesje weg tut en daarna op haar eigen aankleedkussen verzorgd mag worden. Met andere woorden: het echte gezinsleven voelen.
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
Fotograaf Earlybirds | Den Bosch | Fay
202

Stichting Earlybirds: Fay's adresjes:

Stichting Earlybirds:
www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ |  Olivier

Earlybirds fotograaf | Den-bosch | JBZ | Olivier

Voor Stichting Earlybirds ben ik op pad geweest voor Olivier, een mannetje die precies 10 weken oud was op de dag van de reportage. In deze 10 weken heeft hij al in 3 ziekenhuizen gelegen. Niet omdat het minder goed met hem ging maar om bij zijn tweelingbroertje Laurens te zijn. Laurens is een mannetje die te fragiel was voor de complicaties die bij een operatie optraden. 3 weken na zijn operatie heeft hij gevochten maar is in de armen van zijn ouders overleden. Een verdrietig verhaal.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Fotograaf in Tilburg | Earlybirds | Max en Rox

Deze keer twee Earlybirdjes in Tilburg die 1 dag na de shoot naar huis mochten. Precies op de dag dat hun moeder was uitgerekend mochten ze naar huis. Rox en Max zijn dan al 12 weken oud en hebben al veel meegemaakt in hun leven. Maar nu zijn het twee sterke kereltjes met ieder een eigen karakter.....
lees verder →