Header Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | Luuk

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | Luuk

Baby Luuk

08 december 2019


Luuk groeide niet goed genoeg in de buik van zijn moeder waardoor zijn ouders er al vanuit waren gegaan dat hij eerder geboren zou worden. Met 32 weken was het dan zover en werd dit lekkere ventje in Veldhoven geboren. Alles leek goed te gaan, maar toch kreeg hij na 3 dagen een flinke infectie en moest toen aan de antibiotica. Een grote zorg voor zijn ouders.

Gelukkig ging het al een stuk beter toen ik bij hem langs ging voor de fotoshoot. Zijn antibiotica kuur zou de volgende dag afgerond worden en zijn infuus zou dan worden verwijderd. Dit zou dan betekenen dat hij dan in badje zou mogen. Wat een fijne stap voor zijn ouders maar ook voor hem want een badje vindt elke baby lekker. Maar deze dag moest hij nog met een washandje gewassen worden en zijn ouders hadden daar al handigheid in. Taken werden verdeeld en zo werd Luuk, die ondertussen met grote ogen rond keek, verschoond en gewassen met 2 paar handen. En die handen heb je echt nodig want naast de hand om de baby vast te houden heb je ook handen nodig om hem beschermt te laten voelen. Toen hij schoon en gewogen was werd het tijd voor zijn voeding. Zijn vader was aan de beurt om hem lekker tegen zich aan te hebben en zijn moeder maakte zijn voeding klaar. Al sabbelend op zijn speen genoot hij van zijn sondevoeding. Zijn speen hield hij met zijn handje stevig vast. Luuk was helemaal tevreden! 's-Nachts heeft hij meer moeite om te ontspannen maar zijn ouders merkten dat hij graag geluiden hoort en aangeraakt wordt. En die liefde krijgt hij!

Lieve Luuk, ga zo door kereltje je bent al een goed eind op weg! Lieve papa en mama, ik wens jullie veel geluk samen.


Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | LuukStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | Luuk
503

Linkjes Baby LuukStichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes