Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Jess

14 mei 2016

Het was de perfecte dag om Jess te fotograferen! Toen Klarika de deur van de afdeling voor mij open had gedaan was ze nog bezig om de informatie die ze net gehoord had te verwerken. Jess, geboren met 27 weken had geen zuurstof meer nodig en zou naar een open couveuse gaan. En er kwam nog een stap bij terwijl ik ze later aan het fotograferen was...

Bij binnenkomst lag Jess rustig te slapen in de couveuse, Ruud zat door het glas te gluren naar zijn kleine meid. Deze dame mocht dadelijk bij haar ouders liggen terwijl de verpleegkundige de couveuse zou verwisselen voor een open couveuse, een bijzondere stap. Maar voordat ze zouden gaan buidelen kreeg Jess eerst nog een schone luier om. Onderling werd er de keuze gemaakt wie er rechts of links wilde staan waarna ze vanuit de gaten van de couveuse haar gezamenlijk verschoonde.

Voorzichtig tilde Ruud haar op en ging lekker met haar op bed liggen. Voor de ouders was het een genot om het gezichtje van haar goed te kunnen zien. Jess zat eerst vol met pleisters en slangetjes waardoor haar lieve gezichtsuitdrukkingen niet zo duidelijk waren. Samen genoten ze volop, trots op wat ze samen hadden. Ondertussen werd de couveuse weggereden en werd er even later een open couveuse binnengereden. Omdat het er erg open uit zag vroeg Klarika aan de verpleegkundige of Jess niets aan moest. Voor te vroeg geboren baby's kan kleding schuren maar ze gaf aan dat Jess er langzaam ook aan kon gaan wennen.

Bij het zien van de kleding die ze kon kiezen werd Klarika emotioneel. Nog een stap bij al die fijne vooruitgangen. De verpleegkundige voelde het erg goed aan en kleedde Jess aan op bed. "Het wordt opeens een echt kindje" waren de woorden van Klarika. Even later zat ze met het "echte" kind in haar armen op bed. Ruud genoot van zijn meiden en kwam er bij zitten en kon het niet laten om ze af en toe te knuffelen. Later beseften ze dat ze een kind vast had die helemaal los gekoppeld was. Eng, maar bijzonder. Zeker omdat ze bij de geboorte nog niets zelf kon.

Jess werd na het bewonderen in haar nieuwe bedje gelegd, samen kijken ze vol emotie naar hun kleine mooie Jess, die wel gegroeid lijkt te zijn vandaag. Maar ik ben zelf ook onder de indruk van wat ik gezien heb tijdens de shoot. Lieve Jess wat doe je het geweldig, je ouders zijn ook zo verliefd op je! Ga door met deze fijne stappen zodat je naar je eigen kamertje kan verhuizen waar je ouders nu druk mee bezig zijn. Knuffel!
Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess Fotograaf Den Bosch | Lifestyle | Earlybirds | baby Jess
217

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →