background

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Baby Jim

03 juli 2019


Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.

Een spannende bevalling waar beide ouders erg van schrokken maar waarbij al snel hun oerinstinct de overhand nam. Ze bleven rustig en hadden ook het vertrouwen doordat de artsen ontspannen bleven. Wel moesten Nadine en Jim na de bevalling al snel naar het Máxima MC verplaatst worden. Kleine Jim werd door de ambulance vervoerd en de ouders gingen er met hun eigen auto heen. Een naar moment.

Maar ondertussen is Jim weer in Den-Bosch en dat betekent dat het naar omstandigheden goed gaat met hem. De trotse papa liet doorschemeren dat hij sinds kort meer vertrouwen heeft. En als ik daar aan het fotograferen ben zie ik twee ouders die vol liefde de routine van het verzorgen al zo eigen hebben gemaakt. Beide ondersteunen elkaar en genieten van de momenten. Een klein teer mannetje krijgt een schone luier om. Een taak waar je 4 handen voor nodig hebt maar ook tijdens het voeden heb je elkaar nodig. En tijdens de shoot heeft Jim mij al veel van zichzelf laten zien; een superlief lachje, zijn heldere kijkers, een bedenkelijke blik, en zijn voldane 'look'. Het staat allemaal op de foto makkertje. Neem de tijd om sterk te worden lieve Jim, je doet al heel erg je best. Kus X


Stichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch
476

Baby Jim's adresjes

Stichting Earlybirds:   www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjesKopfoto Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Fotoshoot voor Stichting Earlybirds

Ik mocht weer op pad voor de Stichting Earlybirds. Deze keer voor Stef, geboren in het WKZ in Utrecht bij een zwangerschap van 30 weken en 5 dagen. Met 30 weken waren de vliezen gebroken en moest zijn moeder naar het ziekenhuis. 5 extra dagen kon ze het nog rekken maar toen werd op 20 oktober hun zoontje Stan geboren. Na 5 dagen op de NICU in Utrecht mochten ze naar het ETZ in Tilburg, waar ze ook wonen. Stef ligt hier 4 weken en is al een kilo zwaarder dan zijn geboortegewicht.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | Luuk

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch | Luuk

Luuk groeide niet goed genoeg in de buik van zijn moeder waardoor zijn ouders er al vanuit waren gegaan dat hij eerder geboren zou worden. Met 32 weken was het dan zover en werd dit lekkere ventje in Veldhoven geboren. Alles leek goed te gaan, maar toch kreeg hij na 3 dagen een flinke infectie en moest toen aan de antibiotica. Een grote zorg voor zijn ouders.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot voor stichting Earlybirds | Tilburg

Fotoshoot voor stichting Earlybirds | Tilburg

Deze keer ging ik naar het ETZ in Tilburg voor tweeling Joas en Louen. Deze twee mannetjes zijn onverwachts geboren bij 31 weken en net een paar dagen te vroeg om in het ETZ te mogen blijven want hier mogen kindjes pas vanaf week 32 liggen. Omdat ze in Veldhoven maar plaats hadden voor één baby moesten ze naar Amsterdam overgeplaatst worden.....
lees verder →
Fotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02