Header Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Baby Jim

03 juli 2019


Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.

Een spannende bevalling waar beide ouders erg van schrokken maar waarbij al snel hun oerinstinct de overhand nam. Ze bleven rustig en hadden ook het vertrouwen doordat de artsen ontspannen bleven. Wel moesten Nadine en Jim na de bevalling al snel naar het Máxima MC verplaatst worden. Kleine Jim werd door de ambulance vervoerd en de ouders gingen er met hun eigen auto heen. Een naar moment.

Maar ondertussen is Jim weer in Den-Bosch en dat betekent dat het naar omstandigheden goed gaat met hem. De trotse papa liet doorschemeren dat hij sinds kort meer vertrouwen heeft. En als ik daar aan het fotograferen ben zie ik twee ouders die vol liefde de routine van het verzorgen al zo eigen hebben gemaakt. Beide ondersteunen elkaar en genieten van de momenten. Een klein teer mannetje krijgt een schone luier om. Een taak waar je 4 handen voor nodig hebt maar ook tijdens het voeden heb je elkaar nodig. En tijdens de shoot heeft Jim mij al veel van zichzelf laten zien; een superlief lachje, zijn heldere kijkers, een bedenkelijke blik, en zijn voldane 'look'. Het staat allemaal op de foto makkertje. Neem de tijd om sterk te worden lieve Jim, je doet al heel erg je best. Kus X


Stichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch
476

Linkjes Baby JimStichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes