background

Stichting Earlybirds | JBZ Den Bosch

Baby Jim

03 juli 2019

Dit is Baby Jim, geboren bij een zwangerschap van 28 weken en 5 dagen. Wat harde buiken leken te zijn, bleken weeën en was er geen tijd meer om naar Veldhoven te rijden om in het Máxima MC te bevallen waar ze een Neonatale Intensive Care Unit hebben. De doktoren van dat ziekenhuis kwamen naar het JBZ in Den-Bosch om bij de bevalling aanwezig te zijn.

Een spannende bevalling waar beide ouders erg van schrokken maar waarbij al snel hun oerinstinct de overhand nam. Ze bleven rustig en hadden ook het vertrouwen doordat de artsen ontspannen bleven. Wel moesten Nadine en Jim na de bevalling al snel naar het Máxima MC verplaatst worden. Kleine Jim werd door de ambulance vervoerd en de ouders gingen er met hun eigen auto heen. Een naar moment.

Maar ondertussen is Jim weer in Den-Bosch en dat betekent dat het naar omstandigheden goed gaat met hem. De trotse papa liet doorschemeren dat hij sinds kort meer vertrouwen heeft. En als ik daar aan het fotograferen ben zie ik twee ouders die vol liefde de routine van het verzorgen al zo eigen hebben gemaakt. Beide ondersteunen elkaar en genieten van de momenten. Een klein teer mannetje krijgt een schone luier om. Een taak waar je 4 handen voor nodig hebt maar ook tijdens het voeden heb je elkaar nodig. En tijdens de shoot heeft Jim mij al veel van zichzelf laten zien; een superlief lachje, zijn heldere kijkers, een bedenkelijke blik, en zijn voldane 'look'. Het staat allemaal op de foto makkertje. Neem de tijd om sterk te worden lieve Jim, je doet al heel erg je best. Kus X

Stichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den BoschStichting Earlybirds | JBZ Den Bosch
476

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Earlybirds fotoreportage bij JBZ | Den-bosch

Voor de Earlybirds fotoreportage had ik al contact met de ouders van Bas. Rian was zwanger van de tweede en wilde graag weer een newbornshoot als de kleine geboren zou zijn. Een week later kreeg ik een mailtje met het bericht dat Bas, na een zwangerschap van 32 weken, al geboren was. Omdat ze wisten dat ik ook voor Earlybirds fotografeer hadden ze mijn naam gemeld bij de aanvraag van de fotoshoot. Natuurlijk heel erg leuk om deze shoot voor hun te mogen verzorgen, want de ouders ken ik niet alleen van de newbornshoot van hun zoontje Axel; wij hebben ook hun bruiloft ook gefotografeerd!....
lees verder →