Header Stichting Earlybirds | Brabant

Stichting Earlybirds | Brabant

Baby Giel
24 januari 2020
Dit is Giel, geboren bij een zwangerschap van 34 weken maar startte zijn leven meteen sterk. Zo sterk dat er nog maar net genoeg tijd was om een fotoreportage van Earlybirds in te plannen. Net genoeg, omdat de ouders al op mij zaten te wachten want ze zouden na de shoot naar huis gaan.


Giel lag bij zijn moeder en had net een beetje gedronken. Geheel tevreden lag hij erbij! Maar het werd al snel tijd voor een verschoning en hij kreeg een nieuw setje kleding aan. Want voor het eerst thuiskomen doe je natuurlijk helemaal in stijl. Hij vond het wel iets minder leuk maar toen hij zijn kleding weer aan had en zijn druppeltjes had gekregen keek hij wakker rond. Met grote ogen keek hij zijn moeder onderzoekend aan en mijn camera vond hij ook erg interessant. Een gehoortest is niet meer nodig, Giel hoort dat geklik heel goed. :-)

Daarna kreeg hij nog het andere gedeelte van zijn voeding waar hij recht op had. Ja Giel, je hebt gelijk, belofte maakt schuld. Nadat hij zijn buikje rond had werd het tijd om alles in te pakken want de kamer hing gezellig vol met kraamcadeaus. Maar ook Giel moest ingepakt worden! Hij kreeg een jasje aan waarbij de mouwen 2x werden opgerold. Die kan je dan nog lekker lang aan manneke. Met zijn jasje aan werd hij in de Maxi-Cosi gelegd; zo cute! Er was nog maar weinig zichtbaar van hem maar hij vond het prima. En daar gingen ze door de draaideur naar buiten. Na de verzorging in het ziekenhuis brak er een andere tijd aan. Lekker naar huis! Maak wat moois van je leven Giel. X
Stichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | BrabantStichting Earlybirds | Brabant
509Stichting Earlybirds:www.earlybirds.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes