Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max

Scroll naar beneden

Stichting Earlybirds: Max

06 november 2016

Toen ik de aanvraag van Earlybirdje Max kreeg kon ik niet meteen langskomen. Zijn vader had de griep en kon daardoor ook niet bij Max langs. Hij zou het met mondkapjes kunnen doen maar hij wilde het risico echt niet nemen. Pittig als je ook nog een spannende tijd hebt omdat je zoontje te vroeg is geboren.

Maar een week later hadden we een afspraak en was ik wel benieuwd naar hun Max. Hij lag als een heerlijk propje in zijn bedje. Echt al in een open bedje dus Max ging goed vooruit. Wel kreeg hij zijn voeding nog met de sonde en tijdens het slapen was zijn ademhaling soms te oppervlakkig om genoeg zuurstof binnen te krijgen.

Hij ging eerst lekker bij zijn vader liggen en bleef daar kwiek bij rondkijken. Af en toe prikkelde de nieuwsgierigheid zo dat hij zijn hoofdje wel op zou willen tillen. Maar die kracht komt later in zijn leven pas aan bod. Verder vond hij het geklik van mijn fototoestel rustgevend leek wel.

Ondertussen vroeg ik aan de ouders of de zwangerschap wel zonder problemen was gelopen. Meestal vertellen ze mij dat alles prima was verlopen tijdens de zwangerschap en dat de vroeggeboorte heel onverwachts kwam. Bij Gratia verliep het niet als een roze wolk. Tijdens de zwangerschap kreeg ze al snel last van bekkeninstabiliteit. Ook voelde ze zich niet lekker wat later in het ziekenhuis pre-eclampsie en het HELLP-syndroom leken te zijn, twee verschillende zwangerschapsvergiftigingen. Gratia werd toen meteen opgenomen in Veldhoven om op te knappen. Met 29 weken en 3 dagen is Max geboren, helaas kreeg zijn moeder toen een tweede aanval van het HELLP-syndroom. Met andere woorden was het geen probleemloze zwangerschap.

Maar het lijkt er nu heel erg op dat dit jonge gezinnetje nu echt mag gaan genieten van elkaar. Natuurlijk moet Max eerst nog aansterken maar hij is in goede handen. Lieve Max ik wens jou een mooi gezond leven toe!
Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max Lifestyle fotograaf Den-Bosch | Stichting Earlybirds | Max
250

Stichting Earlybirds: Max's adresjes:

Stichting Earlybirds:   www.earlybirdsfotografie.nl

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Earlybirds fotoreportage bij ETZ | Tilburg

Hierbij een reportage die ik gemaakt heb voor stichting Earlybirds bij het ETZ in Tilburg. Baby Lauren werd daar bij een zwangerschap van 34 weken geboren en moet daar aansterken voordat ze naar huis mag. Een fijn plekje waar goed voor haar gezorgd wordt.....
lees verder →
Kopfoto Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Fotoreportage voor Stichting Earlybirds

Door een losgelaten placenta werd Stijn met een spoed keizersnee geboren bij een zwangerschap van 32 weken. Dat is natuurlijk te vroeg en hij moest daarom na zijn geboorte in het ETZ in Tilburg naar het ziekenhuis in Veldhoven. Maar daar bleek hij na een dag observatie toch een hele sterke knul te zijn. En voordat zijn moeder goed en wel gesetteld was in Veldhoven mochten ze beide weer terug naar Tilburg. Alleen maar fijn omdat ze ook in deze stad wonen.....
lees verder →
Kopfoto Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Stichting Earlybirds | ETZ Tilburg

Deze keer had ik een hele bijzondere reportage te fotograferen voor Stichting Earlybirds! Normaal moeten de kindjes die ik gefotografeerd heb nog een tijdje in het ziekenhuis aansterken. Maar bij deze reportage kwam het zo uit dat ik samen met de baby's de draaideur van het ziekenhuis verliet; een moment die voor de ouders zo mooi is!....
lees verder →