Newborn fotografie in Tilburg

Kopfoto Newborn fotografie in Tilburg

Livai

26 juni 2017

Ik heb een vervolg op de zwangerschapshoot van een paar weken geleden, want Linda en Richard zijn vader en moeder geworden van Livai! Denzo heeft dus een broertje gekregen. Op de foto die ik als eerst te zien kreeg vond ik hem op Denzo lijken maar in 'real life' is dat niet helemaal waar.

Ook is zijn karakter als kleine spuit anders dan die van zijn grote broer. Denzo was bewegelijker en nieuwsgierig, Livai is erg rustig en neemt het ervan om nog lekker te ontspannen nu dat nog kan in het mensenleven. Toen ik langskwam om foto's te maken had hij al twee nachten doorgeslapen! Linda wist dat ze dat niet voor lief moest nemen maar voelde zich goed uitgerust door deze onverwachte doorslaap nachten.

Denzo en Livai hadden beide een lief shirtje aan met 'hermanos' erop gedrukt. En zo gaan ze ook met elkaar om. Denzo door veel kusjes en knuffels te geven aan zijn broertje, Livai door het accepteren dat zijn broer soms om hem heen springt en geluid maakt. Livai slaapt er vredig doorheen of kijkt een beetje rond.

Tijdens de zwangerschap grapte Linda vaak over hoe het zou gaan om beide op de foto te krijgen. Mijn ervaring is ook dat het een hele klus kan zijn om dit voor elkaar te krijgen. Voor de fotoshoot kreeg ik van Linda foto's doorgestuurd waarop Denzo bij Livai ligt. Zal hij het echt gaan doen? Ja, hij deed het echt! Hij gaf kusjes op het hoofd bij de silhouet-foto, kwam naast Livai liggen op bed en daarna tussen papa en mama in voor de gezinsfoto. En dit alles zonder spekje(s) als beloning ;-)

Nee, aan het eind kreeg iedereen een koekje omdat we het allemaal goed gedaan hadden, Livai, dat koekje hou jij nog tegoed!
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg
Newborn fotografie in Tilburg

Livai's adresjes:

Hermanos shirtjes:    Kelo Design in Tilburg


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf Efteling bij Bosrijk

Fotograaf Efteling bij Bosrijk

Natuurlijk een super idee om een fotograaf te boeken als jullie als familie samen een paar dagen naar de Efteling gaan! Families zijn vaak samen met verjaardagen, Pasen en Kerst maar dat zijn niet de momenten dat er tijd is voor een familie fotoshoot. Daarnaast zijn Bosrijk en Het Loonsche Land prachtige vakantieparken van de Efteling die dezelfde sfeer hebben als het pretpark zelf.....
lees verder →