Header Day in the Life fotoreportage Safari Resort | Hilvarenbeek

Day in the Life fotoreportage Safari Resort | Hilvarenbeek

30 december 2023
Deze reeks foto's laat goed zien wat voor beelden je krijgt als ik een Day in the Life fotoreportage fotografeer. Al heet het "Day in the Life", normaal fotografeer ik niet een hele dag van jullie leven maar een stukje, 2 of 3 uur is meer dan genoeg om een gedeelte van jullie leven vast te leggen. Een fotoshoot waarbij jullie mij gewoon moeten vergeten en jullie doen wat jullie normaal ook zouden doen. Waardevolle foto's waarbij je later precies kan zien hoe iedereen was en deed. Foto's die verhalend en dynamisch zijn. Echte uitdrukkingen en houdingen. Een shoot die ik bij jullie thuis kan doen, zeker als je nog kleine kinderen hebt maar ook als een familie samenkomt. Zo als deze familie op het Safri resort in Hilvarenbeek.


Deze fotoreportage was een cadeau voor de ouders ter gelegenheid van hun 40-jarige huwelijk. Ze verbleven een paar dagen op het Safari resort en wilden de 40-jarige huwelijk die middag vieren met cadeaus en taart. Dit samenzijn wilden ze graag gefotografeerd hebben. Voor hun ouders nog een verrassing, bij onze binnenkomst kregen ze van hun kinderen meteen een hoge hoed en sluier op. Daarna moesten ze op de bank gaan zitten voor nog een cadeau. En nu kan ik natuurlijk vertellen wat ik gefotografeerd heb maar dat is een beetje dubbelop als de foto’s het al vertellen. Kijk maar even of jullie de gezelligheid ook voelen en bijna horen.
Day in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | HilvarenbeekDay in the Life fotoreportage Safari Resort | Hilvarenbeek
705

Bekijk ook eens mijn andere blogjes