Winter fotoshoot in Brabant

Scroll naar beneden

Nova

13 februari 2018

Het werd weer tijd voor de 'Once a Year Shoot' van Nova! Deze keer een winter fotoshoot! Ze wordt bijna 7 en zoveel keer heb ik haar ook gefotografeerd. Als baby thuis, als dreumes waarbij haar grote blauwe ogen net over het bloemenveldje konden kijken, bij haar opa en oma tussen de bloesem en we hebben er zelfs een gehad bij het verlaten Land van Ooit. Deze keer werd er weer voor de Loonse en Drunense Duinen gekozen.

Nova begon meteen honderduit te vertellen over de draak van papier-maché die ze bij de carnavalsoptocht in Den-Bosch had gezien. Ze is een stuk gegroeid en kijkt zelfverzekerd om zich heen terwijl ze mij ook nog even rillend laat weten dat mama haar niet de thermolegging heeft gegeven. Ja, het was koud hè Nova! De zon was nog maar net boven de bomen uitgekomen, de modder was nog taai bevroren en op het zand glinsterde de vorst als poedersuiker. Maar een moeder is altijd voorbereid en sloeg een grote sjaal om Nova heen. We liepen ons een beetje warm en genoten van het prachtige uitzicht dat we hadden op deze rustige zonnige winterdag.

De fotoshoot liet ik gewoon gebeuren; het werd een afwisseling van poseren en gewoon laten ontdekken. Elke hut gemaakt door takken werd door Nova gespot en moest even bezocht en gekeurd worden. Ze leidde ons naar mooie plekjes en zonnige opwarmpunten. Vrolijk rende ze over de heuvels, bezocht een konijnenhol, verzamelde dennenappels en aaide over het zachte mos. Ze had het fijn! Toen ze bij een stapel takken aankwam zag ze meteen dat ze daar een hut van kon bouwen, maar daar hingen ook mooie dennenappels en lagen ook mooie kleine takken. Er was zoveel! Ondertussen hadden we het redelijk warm gekregen, sleepte haar moeder met de mooiste tak en had Nova haar zakken vol met dennenappels. Ik heb genoten van je Nova, het was erg gezellig en ik merk dat je jezelf kan zijn terwijl ik foto's van je maak. Wat leuk om dit elk jaar te doen en de ontwikkelingen bij je te zien. Misschien weet jij voor volgend jaar een leuke plek die je mij wil laten zien, of waarvan je wil dat ik je daar fotografeer. Een fijne verjaardag!
Winter fotoshoot in Brabant Winter fotoshoot in Brabant Winter fotoshoot in Brabant Meisje dik ingepakt in de Loonse en Drunense Duinen. Winter fotoshoot in Brabant Meisje blaast stoom omdat het koud is. Winter fotoshoot in Brabant Winter fotoshoot in Brabant Rennend meisje door een winters landschap. Kind voelt aan mos op de grond Meisje kijkt om in het open gedeelte van de duinen Meisje met een koud fris gezicht. Winter fotoshoot in Brabant Dik ingepakt Kind maakt een hut van takken. Meisje kijkt blij naar een dennenappel.
347

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Zwangerschapsfotograaf | Brabant

Het zijn de laatste loodjes van de zwangerschap van Thania, dus werd het tijd voor een fotoshoot! De shoot stond gepland op een zondag die in de weersverwachtingen steeds kouder en natter werd. Uiteindelijk reden genoeg om de fotoshoot te verplaatsen.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Newborn fotografie thuis | Noord Brabant

Meestal doe ik newborn fotografie bij pasgeboren baby's thuis. Zeker als er een ouder broertje of zusje mee op de foto gaat is het voor hun prettiger. En dit dotje Alexa heeft een ouder zusje, Alina van bijna vier! En helemaal gelukkig met haar kleine zusje :-) Zelf is ze ook op de foto gegaan toen ze klein was maar daar weet ze natuurlijk niets meer van.....
lees verder →