Winter fotoshoot in Brabant

Scroll naar beneden

Nova

13 februari 2018

Het werd weer tijd voor de 'Once a Year Shoot' van Nova! Deze keer een winter fotoshoot! Ze wordt bijna 7 en zoveel keer heb ik haar ook gefotografeerd. Als baby thuis, als dreumes waarbij haar grote blauwe ogen net over het bloemenveldje konden kijken, bij haar opa en oma tussen de bloesem en we hebben er zelfs een gehad bij het verlaten Land van Ooit. Deze keer werd er weer voor de Loonse en Drunense Duinen gekozen.

Nova begon meteen honderduit te vertellen over de draak van papier-maché die ze bij de carnavalsoptocht in Den-Bosch had gezien. Ze is een stuk gegroeid en kijkt zelfverzekerd om zich heen terwijl ze mij ook nog even rillend laat weten dat mama haar niet de thermolegging heeft gegeven. Ja, het was koud hè Nova! De zon was nog maar net boven de bomen uitgekomen, de modder was nog taai bevroren en op het zand glinsterde de vorst als poedersuiker. Maar een moeder is altijd voorbereid en sloeg een grote sjaal om Nova heen. We liepen ons een beetje warm en genoten van het prachtige uitzicht dat we hadden op deze rustige zonnige winterdag.

De fotoshoot liet ik gewoon gebeuren; het werd een afwisseling van poseren en gewoon laten ontdekken. Elke hut gemaakt door takken werd door Nova gespot en moest even bezocht en gekeurd worden. Ze leidde ons naar mooie plekjes en zonnige opwarmpunten. Vrolijk rende ze over de heuvels, bezocht een konijnenhol, verzamelde dennenappels en aaide over het zachte mos. Ze had het fijn! Toen ze bij een stapel takken aankwam zag ze meteen dat ze daar een hut van kon bouwen, maar daar hingen ook mooie dennenappels en lagen ook mooie kleine takken. Er was zoveel! Ondertussen hadden we het redelijk warm gekregen, sleepte haar moeder met de mooiste tak en had Nova haar zakken vol met dennenappels. Ik heb genoten van je Nova, het was erg gezellig en ik merk dat je jezelf kan zijn terwijl ik foto's van je maak. Wat leuk om dit elk jaar te doen en de ontwikkelingen bij je te zien. Misschien weet jij voor volgend jaar een leuke plek die je mij wil laten zien, of waarvan je wil dat ik je daar fotografeer. Een fijne verjaardag!
Winter fotoshoot in Brabant
Winter fotoshoot in Brabant
Winter fotoshoot in Brabant
Meisje dik ingepakt in de Loonse en Drunense Duinen.
Winter fotoshoot in Brabant
Meisje blaast stoom omdat het koud is.
Winter fotoshoot in Brabant
Winter fotoshoot in Brabant
Rennend meisje door een winters landschap.
Kind voelt aan mos op de grond
Meisje kijkt om in het open gedeelte van de duinen
Meisje met een koud fris gezicht.
Winter fotoshoot in Brabant
Dik ingepakt Kind maakt een hut van takken.
Meisje kijkt blij naar een dennenappel.
347

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!....
lees verder →
Kopfoto Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!....
lees verder →
Verliefd stel staan samen tegen een boom.

Loveshoot in Kaatsheuvel

Marit en Patrick gaan in juni trouwen en wilden graag een loveshoot om vast te wennen aan de camera. En om leuke foto's te hebben natuurlijk :-) Als locatie hadden ze de Schaatsvijver in Kaatsheuvel gekozen, of beter gezegd een wandeling vanaf de Roestelberg om de Schaatsvijver en weer terug. Een mooie wandeling met veel variatie.....
lees verder →