Header Katten fotografie

Katten fotografie

Storm en Speedy
25 mei 2023
Ik kreeg een appje van het baasje van Storm en Speedy of ik foto's kon maken van hun. Dat leek mij meteen een leuke opdracht! Eigenlijk was dit de eerste keer dat ik een fotoshoot deed waarbij ze echt de hoofdrol speelden. Op een bruiloft heeft het bruidspaar soms ook katten en fotografeer ik hun ook, maar bij deze shoot zou het echt om de katten moeten gaan.


Zelf heb ik ook katten gehad en weet dus maar al te goed hoe eigenwijs ze kunnen zijn. Ze werden bij de Germanen, oude Egyptenaren en de Romeinen vereerd en dat zijn ze nu nog steeds niet vergeten ;-) Zo ook deze twee, bij binnenkomst zaten ze al meteen in mijn fototas! Ze kwamen wel bij mij snuffelen maar gingen niet rustig zitten waar ik dat bedacht had. Maar op een gegeven moment werkte Storm mee en ging op verschillende plekjes zitten. Speedy liet het minder toe en zelfs met brokjes trapte ze er niet in. Maar door haar meer tijd te geven en snel de foto's te maken is het mij toch gelukt om dit lieve tweetal op de foto te zetten. Hun baasje heeft nu een reeks verschillende foto's waar ze trots en lief op staan.

Katten fotografieKatten fotografieKatten fotografieKatten fotografieKatten fotografieKatten fotografie
676

Bekijk ook eens mijn andere blogjes