Familie fotoshoot in Waalijk

Scroll naar beneden

Waalwijk

02 april 2018

Als fotograaf uit Waalwijk was het extra leuk om deze familie fotoshoot te doen. Een familie die in Waalwijk was opgegroeid wilde foto's laten maken in deze stad. Zelf zijn ze het stadje in Brabant uitgevlogen maar hun ouders wonen er nog.

Afspreekpunt was bij het oude Raadhuis; voor mij een bekend terrein als trouwfotograaf. ;-) Dit Raadhuis werd nu door volwassen ogen bekeken en kreeg zijn welverdiende complimenten. Want eerlijk is eerlijk, het is een mooi hoekje van Waalwijk zo bij het Raadhuis. Nadat we er foto's voor hadden gemaakt werd het tijd om richting Hooisteeg te gaan om de arbeidershuisjes als achtergrond op de foto te zetten. We gingen richting de Sint-Janskerk, een kerk die ik erg bewonder door zijn vormen en geglazuurde stenen en koperen koepeldaken. Helaas stond een gedeelte in de steigers en aan de andere kant was het echt verboden terrein want hun ouders wisten van niets en vanuit hun woonkamer kijken ze recht op deze kerk! Toch hebben we de kerk in de reportage meegenomen om de fotoshoot vervolgens af te sluiten bij De Roestelberg. Een mooie combinatie en ik hoop dat de ouders nog veel kijkplezier zullen beleven met de foto's van hun trots!
Familie fotoshoot in Waalijk Familiefoto bij de arbeidershuisjes in de Hooisteeg in Waalwijk Familiefoto achter het oude Raadhuis van Waalwijk Portretfoto van 4 kinderen achter het oude Raadhuis in Waalwijk Familie fotoshoot in Waalijk Familie fotoshoot in Waalijk Familie fotoshoot in Waalijk Portretfoto van 2 zussen achter het raadhuis van Waalwijk Man en vrouw bij een deur van het raadhuis van Waalwijk Portretfoto van 4 kinderen zittend in de Loonse en Drunense Duinen in Kaatsheuvel Vier kinderen rennen vrolijk een duinheuvel af Familieshoot in de duinen Man en vrouw lopen samen door de duinen Portret van een meisje in de duinen
354

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →