Familie fotoshoot in Waalijk

Scroll naar beneden

Waalwijk

02 april 2018

Als fotograaf uit Waalwijk was het extra leuk om deze familie fotoshoot te doen. Een familie die in Waalwijk was opgegroeid wilde foto's laten maken in deze stad. Zelf zijn ze het stadje in Brabant uitgevlogen maar hun ouders wonen er nog.

Afspreekpunt was bij het oude Raadhuis; voor mij een bekend terrein als trouwfotograaf. ;-) Dit Raadhuis werd nu door volwassen ogen bekeken en kreeg zijn welverdiende complimenten. Want eerlijk is eerlijk, het is een mooi hoekje van Waalwijk zo bij het Raadhuis. Nadat we er foto's voor hadden gemaakt werd het tijd om richting Hooisteeg te gaan om de arbeidershuisjes als achtergrond op de foto te zetten. We gingen richting de Sint-Janskerk, een kerk die ik erg bewonder door zijn vormen en geglazuurde stenen en koperen koepeldaken. Helaas stond een gedeelte in de steigers en aan de andere kant was het echt verboden terrein want hun ouders wisten van niets en vanuit hun woonkamer kijken ze recht op deze kerk! Toch hebben we de kerk in de reportage meegenomen om de fotoshoot vervolgens af te sluiten bij De Roestelberg. Een mooie combinatie en ik hoop dat de ouders nog veel kijkplezier zullen beleven met de foto's van hun trots!
Familie fotoshoot in Waalijk
Familiefoto bij de arbeidershuisjes in de Hooisteeg in Waalwijk
Familiefoto achter het oude Raadhuis van Waalwijk
Portretfoto van 4 kinderen achter het oude Raadhuis in Waalwijk
Familie fotoshoot in Waalijk
Familie fotoshoot in Waalijk
Familie fotoshoot in Waalijk
Portretfoto van 2 zussen achter het raadhuis van Waalwijk
Man en vrouw bij een deur van het raadhuis van Waalwijk
Portretfoto van 4 kinderen zittend in de Loonse en Drunense Duinen in Kaatsheuvel
Vier kinderen rennen vrolijk een duinheuvel af
Familieshoot in de duinen
Man en vrouw lopen samen door de duinen
Portret van een meisje in de duinen
354

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot bij avondlicht

Familie fotoshoot bij avondlicht

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot at home in Brabant

Babyshoot at home in Brabant

Bij een babyshoot fotografeer ik eigenlijk nooit alleen de baby want ook papa, mama en grote broer en zus zijn een belangrijk onderdeel bij babyfotografie. Meestal fotografeer ik baby's thuis in hun eigen omgeving. Zo ook bij Enora. Zoals je ziet geen newborn meer maar al ruim 5 maanden, goedlachs en nieuwsgierig.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!....
lees verder →