Familie fotoshoot in Waalijk

Scroll naar beneden

Waalwijk

02 april 2018

Als fotograaf uit Waalwijk was het extra leuk om deze familie fotoshoot te doen. Een familie die in Waalwijk was opgegroeid wilde foto's laten maken in deze stad. Zelf zijn ze het stadje in Brabant uitgevlogen maar hun ouders wonen er nog.

Afspreekpunt was bij het oude Raadhuis; voor mij een bekend terrein als trouwfotograaf. ;-) Dit Raadhuis werd nu door volwassen ogen bekeken en kreeg zijn welverdiende complimenten. Want eerlijk is eerlijk, het is een mooi hoekje van Waalwijk zo bij het Raadhuis. Nadat we er foto's voor hadden gemaakt werd het tijd om richting Hooisteeg te gaan om de arbeidershuisjes als achtergrond op de foto te zetten. We gingen richting de Sint-Janskerk, een kerk die ik erg bewonder door zijn vormen en geglazuurde stenen en koperen koepeldaken. Helaas stond een gedeelte in de steigers en aan de andere kant was het echt verboden terrein want hun ouders wisten van niets en vanuit hun woonkamer kijken ze recht op deze kerk! Toch hebben we de kerk in de reportage meegenomen om de fotoshoot vervolgens af te sluiten bij De Roestelberg. Een mooie combinatie en ik hoop dat de ouders nog veel kijkplezier zullen beleven met de foto's van hun trots!
Familie fotoshoot in Waalijk
Familiefoto bij de arbeidershuisjes in de Hooisteeg in Waalwijk
Familiefoto achter het oude Raadhuis van Waalwijk
Portretfoto van 4 kinderen achter het oude Raadhuis in Waalwijk
Familie fotoshoot in Waalijk
Familie fotoshoot in Waalijk
Familie fotoshoot in Waalijk
Portretfoto van 2 zussen achter het raadhuis van Waalwijk
Man en vrouw bij een deur van het raadhuis van Waalwijk
Portretfoto van 4 kinderen zittend in de Loonse en Drunense Duinen in Kaatsheuvel
Vier kinderen rennen vrolijk een duinheuvel af
Familieshoot in de duinen
Man en vrouw lopen samen door de duinen
Portret van een meisje in de duinen
354

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn shoot in Hilvarenbeek

Newborn shoot in Hilvarenbeek

Al een dag na de geboorte van haar 2e dochter nam de moeder van Lola contact met mij op voor een newborn shoot. Papa had nog twee weken vakantie dus werd er snel een datum geprikt om naar Hilvarenbeek te gaan. Daar in een lekker verwarmd huis kreeg Lola nog even een voeding.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met baby en peuter

Fotoshoot met baby en peuter

Soms kan het een uitdaging zijn om een baby en een peuter te fotograferen. Baby Kaj vond het eigenlijk wel prima maar peuter Zoë vond van niet. "Nee" had je, "ja" kon je krijgen maar kon alsnog veranderen in een "nee". En bij een gezinsshoot met kinderen van deze leeftijd wil ik ook niet te veel poseren, dat vinden kinderen niet leuk. Foto's met interactie zijn veel leuker bij jonge kinderen.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Fotoshoot met vriendinnen in Brabant

Joëlle is 18 geworden en haar moeder had voor haar een vriendinnen fotoshoot geregeld. Afgesproken werd er bij de Roestelberg in Kaatsheuvel en ik zag ze al van ver aankomen want de 'dresscode' was rood, zwart en jeans. Dat valt lekker op!....
lees verder →