background

Familie fotoshoot bij avondlicht

Helmond

03 augustus 2018


Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!

Om alvast te oriƫnteren heb ik de wijk op internet even bekeken. Wat een mooie wijk waar de architectuur en leef comfort veel aandacht heeft gekregen. Net buiten de wijk was er een ecozone voor wat foto's in de natuur. Een perfecte locatie.

Het werd een gezellig fotoshoot waarbij de zon voor een warme gloed zorgde. Het was rustig in de wijk maar dat kon door de warmte komen. Haar zoon wist precies te vertellen in welke straat de huizen mooier waren. Straten met huizen zijn net wat knusser dan straten met appartementen vond hij en daar had hij gelijk in. Voor wat foto's met groen zijn we naar de ecozone gelopen. Ik schrijf groen maar in deze zomer is er weinig groen omdat alles geel geworden is. De paden waar we overheen liepen waren meestal modderig maar nu waren ze kurkdroog. We hadden een gezellig steigertje gevonden en voldeed een speeltoestel voor een plekje om te zitten en liggen.

Ine ik hoop dat je zal genieten van je nieuwe woning met tuin en dat een nieuwe foto van je kinderen het er gezellig zal maken :-)


Familie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlichtFamilie fotoshoot bij avondlicht
402

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02