Familie fotoshoot bij avondlicht

Scroll naar beneden

Helmond

03 augustus 2018

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!

Om alvast te oriënteren heb ik de wijk op internet even bekeken. Wat een mooie wijk waar de architectuur en leef comfort veel aandacht heeft gekregen. Net buiten de wijk was er een ecozone voor wat foto's in de natuur. Een perfecte locatie.

Het werd een gezellig fotoshoot waarbij de zon voor een warme gloed zorgde. Het was rustig in de wijk maar dat kon door de warmte komen. Haar zoon wist precies te vertellen in welke straat de huizen mooier waren. Straten met huizen zijn net wat knusser dan straten met appartementen vond hij en daar had hij gelijk in. Voor wat foto's met groen zijn we naar de ecozone gelopen. Ik schrijf groen maar in deze zomer is er weinig groen omdat alles geel geworden is. De paden waar we overheen liepen waren meestal modderig maar nu waren ze kurkdroog. We hadden een gezellig steigertje gevonden en voldeed een speeltoestel voor een plekje om te zitten en liggen.

Ine ik hoop dat je zal genieten van je nieuwe woning met tuin en dat een nieuwe foto van je kinderen het er gezellig zal maken :-)
Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht Familie fotoshoot bij avondlicht
402

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Babyshoot thuis in Rijen

Babyshoot thuis in Rijen

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life fotografie | oss

Day In The Life fotografie | oss

Alice en Martin hadden al een babyshoot van een uur in de planning staan, maar omdat ze toch liever een Day In The Life reportage wilden hebben ze er een uur bijgeboekt. 2 uur is ook precies lang genoeg om hun leven van nu met hun tweeling in beeld te brengen.....
lees verder →
Kopfoto Spontane familie fotoshoot | Brabant

Spontane familie fotoshoot | Brabant

Kijk eens wat een kleurrijke en spontane fotoshoot! Deze familie zocht een fotograaf in Brabant omdat ze een paar dagen naar de Efteling gingen. Dit is natuurlijk een perfect moment voor familiefoto's. Vaak fotografeer ik ze dan bij het Efteling resort maar deze familie koos voor de Loonse en Drunese Duinen in Udenhout.....
lees verder →