Familie fotoshoot bij avondlicht

Scroll naar beneden

Helmond

03 augustus 2018

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!

Om alvast te oriënteren heb ik de wijk op internet even bekeken. Wat een mooie wijk waar de architectuur en leef comfort veel aandacht heeft gekregen. Net buiten de wijk was er een ecozone voor wat foto's in de natuur. Een perfecte locatie.

Het werd een gezellig fotoshoot waarbij de zon voor een warme gloed zorgde. Het was rustig in de wijk maar dat kon door de warmte komen. Haar zoon wist precies te vertellen in welke straat de huizen mooier waren. Straten met huizen zijn net wat knusser dan straten met appartementen vond hij en daar had hij gelijk in. Voor wat foto's met groen zijn we naar de ecozone gelopen. Ik schrijf groen maar in deze zomer is er weinig groen omdat alles geel geworden is. De paden waar we overheen liepen waren meestal modderig maar nu waren ze kurkdroog. We hadden een gezellig steigertje gevonden en voldeed een speeltoestel voor een plekje om te zitten en liggen.

Ine ik hoop dat je zal genieten van je nieuwe woning met tuin en dat een nieuwe foto van je kinderen het er gezellig zal maken :-)
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
402

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de natuur

Familie fotoshoot in de natuur

Steeds meer families kiezen bewust voor een fotoshoot in de natuur. De foto's worden er kleurrijker, gevarieerder en spontaner dan in een studio. Ook voor kleine kinderen is het veel prettiger. Tussendoor kunnen ze rennen en ontdekken. Met deze familie had ik afgesproken bij Surae, gelegen in de Leemputten bij Oosterhout. Een plek waar ik vaker geweest ben in verschillende seizoenen.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf Efteling bij Bosrijk

Fotograaf Efteling bij Bosrijk

Natuurlijk een super idee om een fotograaf te boeken als jullie als familie samen een paar dagen naar de Efteling gaan! Families zijn vaak samen met verjaardagen, Pasen en Kerst maar dat zijn niet de momenten dat er tijd is voor een familie fotoshoot. Daarnaast zijn Bosrijk en Het Loonsche Land prachtige vakantieparken van de Efteling die dezelfde sfeer hebben als het pretpark zelf.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!....
lees verder →