Familie fotoshoot bij avondlicht

Scroll naar beneden

Helmond

03 augustus 2018

Nog net voordat Ine ging verhuizen hebben haar kinderen en aanhang haar een fotoshoot cadeau gedaan. Na 3 jaar in de wijk Brandevoort te hebben gewoond leek het hun leuk om deze wijk in de foto's mee te nemen. Er werd gekozen voor foto's in de avond en in deze zomer van 2018 heb je bijna met zekerheid van mooi weer!

Om alvast te oriënteren heb ik de wijk op internet even bekeken. Wat een mooie wijk waar de architectuur en leef comfort veel aandacht heeft gekregen. Net buiten de wijk was er een ecozone voor wat foto's in de natuur. Een perfecte locatie.

Het werd een gezellig fotoshoot waarbij de zon voor een warme gloed zorgde. Het was rustig in de wijk maar dat kon door de warmte komen. Haar zoon wist precies te vertellen in welke straat de huizen mooier waren. Straten met huizen zijn net wat knusser dan straten met appartementen vond hij en daar had hij gelijk in. Voor wat foto's met groen zijn we naar de ecozone gelopen. Ik schrijf groen maar in deze zomer is er weinig groen omdat alles geel geworden is. De paden waar we overheen liepen waren meestal modderig maar nu waren ze kurkdroog. We hadden een gezellig steigertje gevonden en voldeed een speeltoestel voor een plekje om te zitten en liggen.

Ine ik hoop dat je zal genieten van je nieuwe woning met tuin en dat een nieuwe foto van je kinderen het er gezellig zal maken :-)
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
Familie fotoshoot bij avondlicht
402

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Newborn fotoshoot thuis in Chaam

Kijk, hier is de kleine meid van Joyce en Bas! In juli fotografeerde ik ze nog als aanstaande ouders in de Loonse en Drunense Duinen. 10 dagen later werd Dewi vroeger dan verwacht geboren. Maar ze was al sterk genoeg om alles zelf te doen en mocht al snel naar huis. Daar waar haar schattige kamertje al helemaal klaar was voor haar komst!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Baarle Nassau

Familie fotoshoot in Baarle Nassau

In de rechter kamer hing 4 jaar geleden de trouwjurk van Carola en nu is het de kamer van Thomas. De kamer daarnaast heeft ook een andere invulling gekregen want daar slaapt zijn grote zus Laura. Wat kan er veel veranderen in een paar jaar!....
lees verder →
Kopfoto Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Stoere industriële fotoshoot in Brabant

Voor een stoere industriële fotoshoot kun je terecht bij de Tramkade in Den Bosch. Steeds meer van dit soort verlaten industriële locaties worden hippe, ruwe ontmoetingsplekken waar verschillende culturele activiteiten zijn. Perfect voor een loveshoot of familieshoot!....
lees verder →