Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Scroll naar beneden

De Roestelberg Kaatsheuvel

04 augustus 2018

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!

Voor de fotoshoot kreeg ik de vraag of ik nog tips had en wat ze mee konden nemen. Wat ze mee kunnen nemen vind ik een goede vraag want voor kinderen is het wel fijn om wat vertrouwds mee te nemen. Tussendoor kunnen ze dan even spelen. Een schepje met emmer en graafmachine zijn zeer geschikt voor deze zandvlaktes. Daarnaast is een kleedje fijn om te hebben. Niet zodat je zo niet op prikkende dennennaalden gaat zitten maar voor jonge kinderen is het dan ook duidelijker waar ze moeten gaan zitten. Ennnnn, zeer handig zijn de snoetenpoetsdoekjes, die zijn voor allerlei dingen in te zetten :-)

Het was die ochtend al erg warm maar in de schaduw was het nog aangenaam. Wel was het wat moeilijker om deze schaduw plekjes te vinden omdat de zon al hoog stond en er waren stukken afgezet omdat de processierups in de eikenbomen zaten. Maar het is toch goed gelukt. Zeker het plekje dat ik gevonden had waar ik de kinderen kon fotograferen was een fijn plekje. Alles verliep soepel en het was erg leuk om deze familie voor mijn camera te hebben. Volgens mij gaan opa en oma weer vol trots naar de foto's kijken als ze op de muur hangen!
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
400

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Day In The Life | Tilburg

Day In The Life | Tilburg

Deze keer een Day In The Life reportage in Tilburg! De dag was nog jong maar ik trof Laura samen met haar oudste dochter Ivy al knutselend aan tafel. Dat roze de lievelingskleur is van deze meiden was al meteen te zien. Lizzy lag boven nog in bedje maar liet merken dat ze erbij wilde zijn. Tijd om haar uit bedje te halen.....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →
Kopfoto Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Zwangerschapsshoot op locatie | Kaatsheuvel | Waalwijk

Alice is zwanger! En niet een beetje zwanger. Nee, dubbel zo zwanger want in deze mooie buik zitten twee jongens. Deze periode wilden ze graag vastleggen door middel van een zwangerschap fotoshoot en ze kwamen mijn kant op voor een fotoreportage in de Loonse en Drunense Duinen van Kaatsheuvel.....
lees verder →