Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Scroll naar beneden

De Roestelberg Kaatsheuvel

04 augustus 2018

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!

Voor de fotoshoot kreeg ik de vraag of ik nog tips had en wat ze mee konden nemen. Wat ze mee kunnen nemen vind ik een goede vraag want voor kinderen is het wel fijn om wat vertrouwds mee te nemen. Tussendoor kunnen ze dan even spelen. Een schepje met emmer en graafmachine zijn zeer geschikt voor deze zandvlaktes. Daarnaast is een kleedje fijn om te hebben. Niet zodat je zo niet op prikkende dennennaalden gaat zitten maar voor jonge kinderen is het dan ook duidelijker waar ze moeten gaan zitten. Ennnnn, zeer handig zijn de snoetenpoetsdoekjes, die zijn voor allerlei dingen in te zetten :-)

Het was die ochtend al erg warm maar in de schaduw was het nog aangenaam. Wel was het wat moeilijker om deze schaduw plekjes te vinden omdat de zon al hoog stond en er waren stukken afgezet omdat de processierups in de eikenbomen zaten. Maar het is toch goed gelukt. Zeker het plekje dat ik gevonden had waar ik de kinderen kon fotograferen was een fijn plekje. Alles verliep soepel en het was erg leuk om deze familie voor mijn camera te hebben. Volgens mij gaan opa en oma weer vol trots naar de foto's kijken als ze op de muur hangen!
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
400

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familieshoot in Oisterwijk

Familieshoot in Oisterwijk

Oisterwijk is een meisje rijker en ze draagt de gezellige naam Maite. De ouders wilden hun nieuw samengestelde gezin graag weer op de foto zetten, iets wat ze ook gedaan hadden toen hun oudste dochter Yinthe geboren was. Nu kon Yinthe, als oudste zus, de fotoshoot bewust mee maken.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.....
lees verder →
Kopfoto Spontane familieshoot in de natuur

Spontane familieshoot in de natuur

Voor een spontane fotoshoot kan je het beste de natuur in gaan. Zeker met kinderen is dat erg prettig. Dit gezin wilde een familieshoot in de Loonse en Drunense Duinen. En dit gebied is groot. Zo heb je Landgoed Bosch & Duin in Udenhout en verschillende plekken in Drunen. Maar deze keer werd het de Roestelberg in Kaatsheuvel.....
lees verder →