Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Scroll naar beneden

De Roestelberg Kaatsheuvel

04 augustus 2018

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!

Voor de fotoshoot kreeg ik de vraag of ik nog tips had en wat ze mee konden nemen. Wat ze mee kunnen nemen vind ik een goede vraag want voor kinderen is het wel fijn om wat vertrouwds mee te nemen. Tussendoor kunnen ze dan even spelen. Een schepje met emmer en graafmachine zijn zeer geschikt voor deze zandvlaktes. Daarnaast is een kleedje fijn om te hebben. Niet zodat je zo niet op prikkende dennennaalden gaat zitten maar voor jonge kinderen is het dan ook duidelijker waar ze moeten gaan zitten. Ennnnn, zeer handig zijn de snoetenpoetsdoekjes, die zijn voor allerlei dingen in te zetten :-)

Het was die ochtend al erg warm maar in de schaduw was het nog aangenaam. Wel was het wat moeilijker om deze schaduw plekjes te vinden omdat de zon al hoog stond en er waren stukken afgezet omdat de processierups in de eikenbomen zaten. Maar het is toch goed gelukt. Zeker het plekje dat ik gevonden had waar ik de kinderen kon fotograferen was een fijn plekje. Alles verliep soepel en het was erg leuk om deze familie voor mijn camera te hebben. Volgens mij gaan opa en oma weer vol trots naar de foto's kijken als ze op de muur hangen!
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
400

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Familie fotoshoot in de Brabantse duinen

Bij deze familie fotoshoot werd er meteen gezegd dat het een uitdaging zou zijn :-) Fijn dat er niet verwacht werd dat 5 kinderen tegelijk zoet de camera in zouden kijken. Natuurlijk wilde ik de uitdaging aan gaan en werd er afgesproken bij de Cadettenkamp in Teteringen. Een mooi stukje duinen in Brabant dat ik niet moet vergeten voor een andere keer.....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Fotoshoot in Eindhoven tijdens GLOW

Dit jaar eindelijk een fotoshoot met 2 personen tijden GLOW in Eindhoven! Elk jaar denken wij tijdens dit lichtgevende evenement: "Hadden we maar modellen geregeld waar we mee zouden kunnen oefenen". Dit jaar dachten we er op tijd aan! Marieke en René, een gezellig stel dat in september van dit jaar getrouwd is, leken ons geschikte modellen voor deze oefensessie.....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot in Heusden

Familie fotoshoot in Heusden

Hierbij onze neefjes Denzo en Livai! Twee mooie mannetjes die ook nog eens superlief zijn. Eens per jaar zetten wij ze op de foto zodat de drieluik in hun woonkamer elk jaar een nieuwe foto krijgt. De foto van 3 jaar terug wordt dan vervangen. Een leuk idee van Linda! Elk jaar wordt dit wel een stukje moeilijker ;-)....
lees verder →