background

Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

De Roestelberg Kaatsheuvel

04 augustus 2018


Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!

Voor de fotoshoot kreeg ik de vraag of ik nog tips had en wat ze mee konden nemen. Wat ze mee kunnen nemen vind ik een goede vraag want voor kinderen is het wel fijn om wat vertrouwds mee te nemen. Tussendoor kunnen ze dan even spelen. Een schepje met emmer en graafmachine zijn zeer geschikt voor deze zandvlaktes. Daarnaast is een kleedje fijn om te hebben. Niet zodat je zo niet op prikkende dennennaalden gaat zitten maar voor jonge kinderen is het dan ook duidelijker waar ze moeten gaan zitten. Ennnnn, zeer handig zijn de snoetenpoetsdoekjes, die zijn voor allerlei dingen in te zetten :-)

Het was die ochtend al erg warm maar in de schaduw was het nog aangenaam. Wel was het wat moeilijker om deze schaduw plekjes te vinden omdat de zon al hoog stond en er waren stukken afgezet omdat de processierups in de eikenbomen zaten. Maar het is toch goed gelukt. Zeker het plekje dat ik gevonden had waar ik de kinderen kon fotograferen was een fijn plekje. Alles verliep soepel en het was erg leuk om deze familie voor mijn camera te hebben. Volgens mij gaan opa en oma weer vol trots naar de foto's kijken als ze op de muur hangen!


Familie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense DuinenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen
400

Bekijk ook eens mijn andere blogjesFotograaf Breda 04
Fotograaf Breda 05
Fotograaf Breda 06
Fotograaf Den Bosch 10
Fotograaf Den Bosch 11
Fotograaf Rotterdam 13
Fotograaf Tilburg 08
Fotograaf Tilburg 09
Fotograaf Waalwijk 01
Fotograaf Waalwijk 02