Header Babyfotografie bij een jong gezin in Tilburg

Babyfotografie bij een jong gezin in Tilburg

Baby Mees
16 augustus 2023
Ik neem jullie mee naar Tilburg waar baby Mees geboren is; broertje van Sef. Hun papa en mama ken ik van hun bruiloft omdat ik samen met Michael deze bruiloft in 2018 gefotografeerd heb. Tussendoor heb ik ze ook nog gefotografeerd tijdens familie shoots waar Sef toen nog een kleien manneke was. Maar nu is hij grote broer!


Terwijl papa met Mees knuffelde speelde Sef met zijn trein op het grote bed. En het bleef niet bij de trein want hij haalde nog meer speelgoed uit zijn kamer! Supergezellig natuurlijk om op het bed van papa en mama te spelen. Maar ook Mees vond het allemaal wel gezellig en genoot van de knuffels die hij van zijn ouders ontving. Alleen voelde Sef er niets voor om samen met zijn broertje op de foto te gaan, en nee is nee bij een kind want aanrommelen is natuurlijk veel leuker. Op de babykamer hebben we ook nog een paar foto's gemaakt. De kat zat daar lekker een beetje te knipperen op een poef dus het hele gezin is mee genomen in de foto's. Mees werd daar tussen de lakens gelegd en Sef zorgde dat er een muziekje afgespeeld werd. Maar of daardoor zijn kleine broertje zou gaan slapen betwijfel ik.

Het was een gezellig shoot bij dit jonge gezin. In hun huis zag ik veel foto's en fotoboeken dus deze zullen ook een mooi plekje krijgen. Inge en Dennis ik wens jullie veel geluk met deze twee lieverds!

Babyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in TilburgBabyfotografie bij een jong gezin in Tilburg
692

Bekijk ook eens mijn andere blogjes