Verjaardagsfeestje met een cake smash

Scroll naar beneden

Jayce

02 september 2018

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.

De jarige zat tussen het speelgoed toen ik de tuin binnen liep. Ondertussen werd hij met nog meer cadeaus verrast en werd hij geholpen door neefjes en nichtjes die het uitpakken al goed beheersen. Jayce vond het allemaal wel best met alle mensen om zich heen. In de keuken stond zijn taartje al te pronken, een echt kunstwerk waar Jayce dadelijk van mocht snoepen. Maar eerst werd het kaarsje aangestoken en werd er gezongen voor hem. Toen kwam de cake! Een beetje verbaast keek Jayce naar de grote bolle ogen van Koekiemonster, maar al snel ging zijn vinger voorzichtig naar het taartje en likte die af. 1 vinger werden 2 vingers, 2 vingers werd 1 hand en ga zo maar door tot de polsen. Hij genoot niet alleen van de zoete smaak maar ook van het plakkerige aan zijn handjes. Allemaal nieuwe prikkels voor dit lieve tevreden mannetje. Helemaal geconcentreerd nam hij het waar. En volgens mij kon hij zo nog wel een tijdje doorgaan maar vond hij het ook prima dat hij naar bad gebracht werd. In bad werd het blauwe van zijn armpjes, beentjes en gezichtje gewassen en had hij ondertussen veel plezier. Wel vond hij zijn gezicht poetsen een minder puntje van het badderen. Maar daarna was alles weer gezellig en werd hij weer helemaal schoon in zijn nieuwe outfit geholpen. Tijd om weer naar de feestgasten te gaan want het feestje was nog lang niet voorbij.

Jayce het was echt geweldig om te zien hoe jij Koekiemonster aanpakte. Geniet van je 1 jaar zijn, dan mag je nog lekker even knoeien ;-)
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
408

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Een gezellige vriendinnen fotoshoot

Een gezellige vriendinnen fotoshoot

In oktober was het weer nog heerlijk, wat een geluk want waar moest ik anders heen met deze grote gezellige vriendinnengroep? Op deze dag kon de fotoshoot gewoon plaatsvinden in de duinen, een fijne plek voor deze groep, als waren er wel twee dames hoogzwanger.....
lees verder →
Kopfoto Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Familiefotografie in vakantiepark Beekse Bergen

Deze familie ging een weekend naar vakantiepark Beekse Bergen om het 50 jarig huwelijk van hun ouders te vieren. Omdat ik in de buurt van Hilvarenbeek woon was het een leuke opdracht voor mij om deze fotosessie met ze te doen. Een fotoreportage op het gezellige vakantiepark zelf, met af en toe een heerlijk zonnetje erbij en lekker in de natuur; wat wil een mens nog meer? :-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Fotoshoot met een dreumes | Noord Brabant

Stappen door het zand, dennenappels rapen en lopen over een boomstam. Ideale bezigheden tijdens een fotoshoot want welke dreumes of peuter houdt daar nou niet van! De ouders van Tess wilden graag een fotoshoot met hun dreumes in een bos- of strandrijke omgeving. En zo kwamen ze bij mij terecht omdat ik een locatie met deze omschrijving bijna in mijn achtertuin heb: De Loonse en Drunense duinen!....
lees verder →