Verjaardagsfeestje met een cake smash

Scroll naar beneden

Jayce

02 september 2018

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.

De jarige zat tussen het speelgoed toen ik de tuin binnen liep. Ondertussen werd hij met nog meer cadeaus verrast en werd hij geholpen door neefjes en nichtjes die het uitpakken al goed beheersen. Jayce vond het allemaal wel best met alle mensen om zich heen. In de keuken stond zijn taartje al te pronken, een echt kunstwerk waar Jayce dadelijk van mocht snoepen. Maar eerst werd het kaarsje aangestoken en werd er gezongen voor hem. Toen kwam de cake! Een beetje verbaast keek Jayce naar de grote bolle ogen van Koekiemonster, maar al snel ging zijn vinger voorzichtig naar het taartje en likte die af. 1 vinger werden 2 vingers, 2 vingers werd 1 hand en ga zo maar door tot de polsen. Hij genoot niet alleen van de zoete smaak maar ook van het plakkerige aan zijn handjes. Allemaal nieuwe prikkels voor dit lieve tevreden mannetje. Helemaal geconcentreerd nam hij het waar. En volgens mij kon hij zo nog wel een tijdje doorgaan maar vond hij het ook prima dat hij naar bad gebracht werd. In bad werd het blauwe van zijn armpjes, beentjes en gezichtje gewassen en had hij ondertussen veel plezier. Wel vond hij zijn gezicht poetsen een minder puntje van het badderen. Maar daarna was alles weer gezellig en werd hij weer helemaal schoon in zijn nieuwe outfit geholpen. Tijd om weer naar de feestgasten te gaan want het feestje was nog lang niet voorbij.

Jayce het was echt geweldig om te zien hoe jij Koekiemonster aanpakte. Geniet van je 1 jaar zijn, dan mag je nog lekker even knoeien ;-)
Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash Verjaardagsfeestje met een cake smash
408

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

Opa en oma zijn weer toe aan nieuwe foto's! Omdat ze foto's met een witte achtergrond niet mooi vinden op hun muur kozen ze er voor om deze foto's in de natuur te maken en het werd een fotoshoot in de Loonsche en Drunense duinen in Kaatsheuvel!....
lees verder →
Kopfoto Babyshoot thuis in Rijen

Babyshoot thuis in Rijen

Begin vorig jaar kreeg ik al het leuke nieuws dat er een kleine op komst was bij Denise en Erwin. Altijd erg leuk om te horen van een oud bruidspaar dat er gezinsuitbreiding is. En zo kreeg ik een mailtje voor kerst dat Emily geboren was en of ik foto's van hun gezin wilde maken. Tuurlijk!....
lees verder →
Kopfoto Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Familie fotoshoot bij de Efteling | Bosrijk

Wat een super gezellige familie fotoshoot was dit bij Bosrijk! Deze familie had wat te vieren, want het oudste stel van deze familie is al 60 jaar getrouwd; een diamanten bruiloft dus! Reden genoeg om samen te komen en een paar dagen te genieten in de Efteling.....
lees verder →