Verjaardagsfeestje met een cake smash

Scroll naar beneden

Jayce

02 september 2018

Er was een feestje in Geertruidenberg! Jayce werd één jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden waarbij deze lekkere knul liet zien hoe je een cake smash aanpakt.

De jarige zat tussen het speelgoed toen ik de tuin binnen liep. Ondertussen werd hij met nog meer cadeaus verrast en werd hij geholpen door neefjes en nichtjes die het uitpakken al goed beheersen. Jayce vond het allemaal wel best met alle mensen om zich heen. In de keuken stond zijn taartje al te pronken, een echt kunstwerk waar Jayce dadelijk van mocht snoepen. Maar eerst werd het kaarsje aangestoken en werd er gezongen voor hem. Toen kwam de cake! Een beetje verbaast keek Jayce naar de grote bolle ogen van Koekiemonster, maar al snel ging zijn vinger voorzichtig naar het taartje en likte die af. 1 vinger werden 2 vingers, 2 vingers werd 1 hand en ga zo maar door tot de polsen. Hij genoot niet alleen van de zoete smaak maar ook van het plakkerige aan zijn handjes. Allemaal nieuwe prikkels voor dit lieve tevreden mannetje. Helemaal geconcentreerd nam hij het waar. En volgens mij kon hij zo nog wel een tijdje doorgaan maar vond hij het ook prima dat hij naar bad gebracht werd. In bad werd het blauwe van zijn armpjes, beentjes en gezichtje gewassen en had hij ondertussen veel plezier. Wel vond hij zijn gezicht poetsen een minder puntje van het badderen. Maar daarna was alles weer gezellig en werd hij weer helemaal schoon in zijn nieuwe outfit geholpen. Tijd om weer naar de feestgasten te gaan want het feestje was nog lang niet voorbij.

Jayce het was echt geweldig om te zien hoe jij Koekiemonster aanpakte. Geniet van je 1 jaar zijn, dan mag je nog lekker even knoeien ;-)
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
Verjaardagsfeestje met een cake smash
408

Bekijk ook eens mijn andere blogjes

Kopfoto Een pre-weddingshoot bij avondzon

Een pre-weddingshoot bij avondzon

Dit lieve bruidspaar-to-be vond de loveshoot in oktober zo leuk dat ze nog een keer wilden voor hun grote dag. En zo spraken wij af in Strijbeek bij de heide, een andere setting dan in oktober want toen waren we bij Surae in Dorst!....
lees verder →
Kopfoto Day In The Life in Noord Brabant

Day In The Life in Noord Brabant

Een gewone middag bij een jong gezin in Brabant. Zo gewoon dat je denkt dat het te saai is voor een fotoreportage. Maar juist die momenten vergeten we snel terwijl ze zo waardevol kunnen zijn om erop terug te kijken. Een fotoreportage over een stukje uit hun leven; puur, niet geposeerd en echt.....
lees verder →
Kopfoto Newborn shoot met dreumes in Brabant

Newborn shoot met dreumes in Brabant

Voor deze newborn shoot ging ik naar Breugel, een plaatsje in Noord-Brabant. Een locatie waar ik eerder ben geweest want grote zus Mila heb ik ook gefotografeerd toen ze net zo oud was als kleine Nora. Nu kwam ze samen met papa nieuwsgierig de deur open doen. Zo leuk om ze dan groter te zien :-) Haar zusje lag nog bij mama heerlijk haar flesje te drinken.....
lees verder →